Rapİd YasaĞi Kaldirilir Mi ?

olcaytoh

New member
Reaction score
0
Şirket te ki internet i sağlayan firmanın TELEKOM la yağmış oldugu anlaşma gereği bazı siteler ve de RAPIDSHARE açılmıyor,telekom hata iletisi çıkıyor.ACABA BUNU AŞMANIN BİR YOLU VAR MIDIR ?

aynı sorun bende de var cirLLop gibin bağLantı var ama maaLesef downLoad yasağı var pc de

yaw bızım okulun wireless ında yasaklamıslar butun siteleri yaa..fıstık gıbı wireless ama anca gır maillerine bak ya da msn e gr baska bı ıse yaramıo...

aynı sorun bende de var cirLLop gibin bağLantı var ama maaLesef downLoad yasağı var pc de

You Said SUPERB:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
Süper Demişsin Koptum.:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Evet aynen okul lardaki gibi ,aynen cirllop :D gibi baglantı var rapid den biton sey indirmeyi düsünüyodum ama :( telekom hata sayfası cıkıyo,bi de bunun yöntemini bilip yardımcı olabilecek varsa dehset olcak ,heycanla bekliyorum :D :S :(

treewalk isimli bir program var onu bi deneyin..zamanında bana faydası dokuntu.. belkı sizede faydası olur..

benim kullandığım bir yöntem var ama herkesin işine yaramayabilir

bende rapidde premium üyelik var ve rapid sayfasına okuldan bağlandığımda banada izin vermiyor

ama dosyaları önceden flashget ya da benzeri bir programa yazıp okulda indirmek istediğimde çok rahat bir şekilde indirilebiliyor

http://anonymouse.org/anonwww.html

sayfayı açın ve adresinizi yazıp bağlanın..

buradan bu tür yasaklı bağlantılar üstünden nete ulaşabiliyorsunuz, fakat rapidshare çalışmıyor.. sadece sitelerde gezinmek için kullanabilirsiniz..

Geri