RAPİDSHARE VirüsLü mü ???

hells-ares

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Ne zaman rapidshare'den Program indirsem PC Bozuluyorrr..Rapidshare yüzünden 3 kere Pc Çöktü.Tabi Farkına Yeni vardım.Rapidshare'den bir program indirmemenizi tavsiye ediyorum:goz:

oLabilir de olmayabilirde..Bnce simdilik kesin birsey cıkana kadar yorum yapmayalım =)

Uhahahahahhzhaha dünyanın en büyük upload sitesi ne virüsü senin pc kaldırmamıstır

rapidshare serverdir ve dosya aupload ve dowland edebilirsin:D içine atilan dosyalar anti virus taramasindan gecmez bunun içinde dosyalari indirdikten sonra saglam güncel bi anti ile taratman lazim

ben yeni premium aldım ve 4. dosyamı indirirken avast truva atı yakaladı..ama az bilgime rağmen bunun rapidin işi değilde o dosyayı gönderen eşşeğin işi olduğunu sanıyorum...

rapidshare değil de rapide yüklenen full programlar masum ve iyilik sever değil. çoğunun amacı trojan bulaştırmak.

ben yeni premium aldım ve 4. dosyamı indirirken avast truva atı yakaladı..ama az bilgime rağmen bunun rapidin işi değilde o dosyayı gönderen eşşeğin işi olduğunu sanıyorum...

ßu Cevap Yeterli oLmuştur Herhalde :clap

şimdiye kadar indirdiğim şeylerin çoğunu rapidden indirdim aksine banada virüs pek denk gelmedi sürekli güncel antivirüs kullanman lazım rapidshare dosyalara ekleme falan yapmaz eğer virüs varsa dosyayı yükleyen kişi koymuştur.eğer dediğin gibi olsaydı rapidi mahkemelerde süründürülerdi.sana tavsiyem sağlam bir antivirüs kullan(1.bitdefender 2.kaspersky 3.panda 4.avg ....)

Geri