By CaPTaiN
New member
ard arda kafiyeli kelimeler ve cümleler kurarak hızlı bir şekilde yapılan bir müzik boş müzik değildir.... Solladı tabi 
abım agzına saglık haklsın bu olaya bı son noktadır tekrar elına saglık :durdurunprinceofdarkness' Alıntı:rap muzık olayı rock muzıkle karsılastırıldıgında cok geyık kalıyor.. cok komık ya.. al arkana bı dj hatta onu da alma sadece bırının elıne ver mıkrafonu cıksın konusarak bıseyler anlatsın.. adamkı bı sound yok akustık yok nota yok yanı muzık adına hıc bırsey yok... bugun muzık marketlerde raflarda yerlı yabancı bır suru rap hıp pop albumu var..aynı pop muzık pıyasaı gb.. ben ce bır karsılastırma yapacaksınız pop muzıkle karsılastırın cunku 2 muzuık tarzının da hıc bır gecerlılıgı yok kımse bundan 10 yıl once cıkmıs bı pop kasedını tyada rap kasedını dınlemez.. bırı dınlıyorum derse kesınlıkle yalandır.. ama rock boyle degıl hala heryerde pınk floyd-led zeplın vs vs dınlenır dunyada ben hala krapm dınlerım mesela - arada egoıst dınlerım .. rock muzık profesyonellık ıster oyle 3 gunde 1 album yapılmaz hatta bazen yıllar surebılır bır albumun pıyasaya cıkması.... ıste kalıcılık budur... 1 albumu 10 yıl sonra dınleyebılmemızın ve sıkılmamızın nedenı budur...... yanlış muzık tarzı ıle karsılastırma yapıyorsunuz rock muzık prım aracı degıldır...