Rapcilere çağrı!

bu G3FORCE denen adam www.heykirblog.com a üye biri googledan araştırdım sitenin moderatörüyle birlikte ''tarihten heykler'' die bi yazıları war orda bu adamın adı geçio mesela ''Nese olayın iç yüzüne iniğim.İşte o sıralar ben , g3force ve dnc savaştan savaşa
bölükten bölüğe , siteden siteye koşuoz.Tabii ganimetlerinide aldık.DB’ler hala elimizde'' fln yazıo inşallah yardımcı olmuşumdur yaaaa

burada toplanana kadar önce mail adresini bombalıcam.bide sahte msn adresi alıp konuşur gibi yaparken ip sini alıp pcsine girmeye çalışıcam . yakında programıda veririm buraya

Ya pabucumun satanistlerine bak yaw siz kimsinizde patlatıyonuz siteyi bende bir rapci olarak size katılıyorum....!!!

Bende varım abi rapçi deilim ama olsun artislere ders vermek gerek :))

bende bekliyorum

be3nde hacklicem bi tanee koymamı istediğiniz bi index varmı?

üstünde rap ait şeyler olabilir
herkesi bekliyoruz

bende varım ama çarş akşama eve döncem kampa fln gidiyorum o yüzdne biraz gecikebilir

kardeş bende varımmm istediğiniz kadar rock,metal,punk sitesi bulurm RAP FOREVER

wolverinali' Alıntı:
evet kesinlikle kadikoy acil diye googlede arayın sonra önbellekten açın yoksa gözükmez

http://216.239.59.104/search?q=cach...il.com/+kadıköy+acil&hl=tr&ct=clnk&cd=1&gl=tr

burdan görebilirsiniz

affedersiniz ama bunnar tam bi o.ç ark. hadi toplanalım kimmiş büyük görsünler

bi bölüm açalım msn adreslerimizi orada toplayıp gömelim geldikleri yere :goz: :goz:

haydi millet siz repcisiniz bende yemekciyim elle elle tutuşalım görsünler bizim gücümüzü :hhsigara

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
huahuahua :] bence bırakın hacki
gidin bi rock bar basın daha zevkli olur

muhahahahaha :clap :clap

biraz shell biliom açık varsa basarız indexi rap world olarak
yalnız site verin de oraya yönelelim

Geri