Rapid Accountları

ya niye anlamamakta ısrar ediyor bu kadar onu anlamıyorum. buraya yazınca kimse kullanamıyor zaten. herkes abanınca direk patlıyor. pm at işte

miner kardeş şunları pm ile yolla saniyesinde patlıo

arkadasim bana da birtane yollarmisin ya pm yada msn lütfen
allah senden razi olsun

rapidshare 9000 points ve 1 aylık şu an unsecure durumundadır...* olan yere gelecek şey aşağıda verilen rakam ve harflerden bi tanesidir.. bulursanız account sizindir:)

username: 12325324
pass:gredes48*

*= 2,5,8,7,4,6,l,o,k,r,e,z,s,w,q,@,

rapidshare 9000 points ve 1 aylık şu an unsecure durumundadır...* olan yere gelecek şey aşağıda verilen rakam ve harflerden bi tanesidir.. bulursanız account sizindir:)

username: 12325324
pass:gredes48*

*= 2,5,8,7,4,6,l,o,k,r,e,z,s,w,q,@,

8........ Diyorum

kardeş hiç biri olmadı paylaşım için teşekkür ederim varsa bir tane yolla

olmuyor değil birisi sizden önce davranmış uyanık olun biraz :D

200 mb bi dosya indirmem gerek elinde olan varsa pm atabilirmi. bir kullanımlık için. teşekkürler..

beyler eğer 100 mb kadar acil dosya indirmeniz gerekiyorsa '' mydownloader.net'' adresine üye olun ,100 mb deneme amaçlı indirin.

mesaja ilk cvp yazana 1 günlük rapid vericem ve bu 3 hafta boyunca hergün 1 kişi olmak üzere dvm edecek

ve şifreyi verdiğim kişi kimseyle paylaşmasın ip tespiti sonucu mail gelirse bana bu paylaşımı iptal ederim

pardus yarın bana hatırlatmak amacıyla bir pmle ulaşrşan sanada yarın yollarım kolay gelsin

Geri