Rapid Accountları

arkadaşlar şu pm ne oluyosa onu da bana bi tarif edinde banada bi yane gönderin pm den nasıl alcam onuda bi yazın allah rızası için

Hocam varsa bi tane de bana atsan yaaa..Çok lazım inan ki kpss eğitim seti indirecemde, memur olursam görürürüm seni hade beee..:)))))

arkadaslar mumkunse rapid alabilimiyim kurtlar vadisini indiriyorumda

bana lütfen bi hotfile account yollarmisiniz
simdilik cok cok tesekkürler

varsa bi tane rapid de ben alabilir miyim acil lazım..

paramızmı var prem.almaya ,tipimiz mi var kız tavlamaya:(vallah hocam varsa gonder bızede bır tane

Arkadaslar banada acil lazım.pm'e iletirseniz sevinirim. şimdiden allah razı olsun.

acaba bana da gönderen olur mu :) rapid yada hotfile olur

arkadaşlar şu pm ne oluyosa onu da bana bi tarif edinde banada bi yane gönderin pm den nasıl alcam onuda bi yazın allah rızası için

Giriş yaptığın yerde sayfanın sağ üstünde nickini altında özel mesajlar yazan yere tıkla sana pm=personal message attım. ordan bakabilirsin ;)

Selam hocam Vallahi çok makbule geçecek ! Şimdiden teşekkürler

Bir Rapid Premium kullanıcısı olarak bu yaptığınızı gerçekten kınıyorum. Sigara içiyorsanız 1 yılda 8 paket az içip bir yıllık premium alabilirsiniz.

Hesabım bir sitede yayınlandığı için kaç gündür kendi paramla aldığım hesabıma giriş yapamıyorum. Ne hakla benim hesabıma girilir ? Ne hakla benim hakkım gasp edilir ? Ben sizlerin cep telefonunuzu alıp, faturayı kabartıp "al arkadaşım telefon senin, ben kullandım sen öde" diyormuyum.

Ayıp...

Bir Rapid Premium kullanıcısı olarak bu yaptığınızı gerçekten kınıyorum. Sigara içiyorsanız 1 yılda 8 paket az içip bir yıllık premium alabilirsiniz.

Hesabım bir sitede yayınlandığı için kaç gündür kendi paramla aldığım hesabıma giriş yapamıyorum. Ne hakla benim hesabıma girilir ? Ne hakla benim hakkım gasp edilir ? Ben sizlerin cep telefonunuzu alıp, faturayı kabartıp "al arkadaşım telefon senin, ben kullandım sen öde" diyormuyum.

Ayıp...

evet haklısın ama bunları söylemeden önce kullandığımız windows orjinal mi yada hayatımızda hiç crackli bir program hatta oyun yükleyip oynadık mı önce vicdanımıza bu soruyu sormamız gerekiyor ? Eğer bunların hiçbirini yapmadım diyorsan haklısın.

Geri