Rapid Accountları

ulen bunu patlatmamışsınız neden acaba :D

Login: 10226530 Expiration date: Mon, 31. Aug 2009 Traffic left: 2 481 MB (+0 GB)
RapidPoints: 0 Server time: 03.08.2009 18:45:07 Used storage: 8 MB
RapidPoints PU: 0 TrafficShare left: 5.00 GB Files: 2

Login: 10226530
Password: QhjKq7

şifre değişmemiş ama bugün 5 GB'Lik limit şimdiden dolmuş saat 00.32

ya arkadaşlar bana da çok lazım acil bir premium account kullanmak için ödünç bile olabilir. 4gb kadar bi very indircem . yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkrler. sırtları yere gelmesin inş. ;)

rapid premium hesap lazım 2.4 gb lik dosya indircem yardımcı olursanız sevinirim bana özle mesajla bildirin lütfen sonra faydalanamadan gidiyo..:D...şimdiden teşekkürler....

maşallah hepiniz art arda yazmıssınız ben kıme verem kıme vermıyem baka değilim yha ama her an hazır olsun 40 tan fazla unsecure gelecebilir ben rapid konusunda en iyiyim adı üstünde best ama herkese malesef veremem bir sürü insan var ona versemo nie bana vermedn der o öle der yapacaq bişi yoq

best01 profilimdeki msn mi ekler msiin ?

maşallah hepiniz art arda yazmıssınız ben kıme verem kıme vermıyem baka değilim yha ama her an hazır olsun 40 tan fazla unsecure gelecebilir ben rapid konusunda en iyiyim adı üstünde best ama herkese malesef veremem bir sürü insan var ona versemo nie bana vermedn der o öle der yapacaq bişi yoq

Best 10 20 gb kotalı unsecure pls varsa kardesim =)

best01 umutlarımız sana bağlı yap işte bişiler burda millet sıkıntıda...

tabi diğer arkadaşları unutamayız

best01 dostum walla umutlarımız sana bağlı ya :D bize pm olarak atabilirsen...tüm iyi dileklerimiz seninle.. :) Allah senin gibileri başımızdan eksik etmesin, şimdiden saol.

pek gelecegini beklemiyorum ama banada pm den üyelik atar mısın?

vet

Best 10 20 gb kotalı unsecure pls varsa kardesim =)

sana 25 ,gb unsecure hesap yolladım bida gönderdem çalışmadı deme tamamı

sanada 25 GB secure yollandi bida hada istemem münkunse p.m gönderildi

best01 umutlarımız sana bağlı yap işte bişiler burda millet sıkıntıda...

tabi diğer arkadaşları unutamayız

80 GB secure yolladım bi daha istemem mümkunse

best01 dostum walla umutlarımız sana bağlı ya :D bize pm olarak atabilirsen...tüm iyi dileklerimiz seninle.. :) Allah senin gibileri başımızdan eksik etmesin, şimdiden saol.

sağol amin sanada 20 GB yolladım hesap patlayana kadr benden bişi isteme

Geri