Rapid Accountları

bu kacinci mesajim ama cevap alamadim biturlu bitanede bana yolasaniz artik diyorum

pm neyse bide bana gönderin uşaklar:)

best 01
hackhell üyesi olmayı seviyorum
kaldıysa bir tanede ben alabilirmiyim

o kadar çok kişi mesaj yazmışki bende dahiL, best rapid fabrikası değilki herkeze rapid yetiştirsin :D

hocam biz hamet banad bi tane account verebilirmisiniz pm den bekliyorum...

kaldıysa ben de bir tane acoount alabilir miyim?bir sürü part var inmesi gereken.

ben kac tane msj attın hala gelmedı

sitede verilen rapid accountlarını kullanma sorun olurmu... ben sitede bulduğum bi tane accountu kullanıyorum ve baya dosya indirdim... sınırda yok...accountla dosya indiren İP ler görünüyor rapidte. benim İP de kabak gibi görünüyor :)) problem olurmu acaba bilgisi olan varmı. kapıma polis gelmesin sonra :((

banada atarsanız çok iyi olur arkadaşlar hepinize teşekküler

AÇıklama: arkdaşlar artık rapid premium vermiyeceğim çünkü o kadar istek varki herkese yetişemiyorum arada sırada 2-3 kişiye göndericem ama bundan sonra rapid dağıtmayacagım sizlere bu konuda yardımcı olmaya çalıştım bilmem yardımcı olabildiysem isteyen çok kişiye rapid göndermeye çalıştım gerek secure gerek unsecure olsun hakkınızı helal edin belkide ihtiyacınızı göremedim ama elimden gelen en iyi gayreti sarf ettim işlerim olmasına rağmen artık inşallah benim gibi yeni rapid premium dağıtan biri denk gelir size inşallah benim için bir teşekkür etmeyi çok görmezsiniz saygılarımla

Elveda:-rapid-aaccountlari-bu-baslik-altindan :bye

Geri