rapid e kucuk bi cozum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Slaughter

New member
Reaction score
0
ya dun rapid e laf atarken aklima bisi geldi bi deniyim dedim ise yario rapid acigi gibi bisi

upload ettikten sora foruma koyarken premium acc , wait seconds falan geride birakicak bisi ama cok kolay sole kisaca anlatmaya caliştim

norapid19ql.jpg

norapid28vq.jpg

bolece link e tikladigimiz anda dosya inio no wait :cool:

cok basit bi olay ama kullanilmio hicbiyerde yazim dedim ;)

ben denedim calisio ama etkisiz olan yonunu solersen bi cozum deneriz onada

çözüm faln bulmana gerek yok wildwolf ona bir prg yazmıştı zaten çokta güzeldi işe yarıyor yani.yinede sağol

Phiber OptiC' Alıntı:
ben denedim calisio ama etkisiz olan yonunu solersen bi cozum deneriz onada

üzgünüm üstad ama dediğin geçerli değil...

çünkü o linki sana verirse yani saydıktan sonra senin hakkın gitmiş oluyo..

yani link ortaya çıktıktan sonra ister indir ister indirme pek bişi farketmiyo dosyayı indirmezsen pencereyi kapsan bile o dosya inmiş sayıyor

ama nasıl olabilir. belki senden önce indirenler indirdiği linki direk verirse belki o zaman olur..

biz rapidin bize verdiği linki veriyoz ama direk download linki girilirse belki farkeder ama yinede pek zannetmiyorum...

ya bende kendimde denedim dosyayi saglam indirdi ondan yazdim :) ama bunu da ilk kez gordum jpg yi

Phiber OptiC' Alıntı:
ya bende kendimde denedim dosyayi saglam indirdi ondan yazdim :)

paylaştığın için teşekkürler üstad sorun değil dediğim gibi boyutu yükseklerde de oluyor mu ben denedim ama sağ tıklayıp aldığım adres zaten bana upload da verdiğle aynı farkı çözemedim ?

akutasame' Alıntı:

arkadaş burada ki laf kime biraz açıklarmısın.Benim mesajımdan sonra göndermisin acaba bana mı başkasınamı ve ne niyetle yazdın.Bu tür mesajlar sitede kavgalara yol açabilir lütfen mesajını editle ve daha geniş bir açıklama yaparsan sevinirim.Bu mesaj kime olursa olsun bana veya Phiber OptiC e hakaret olarak kabul ediyorum.

bence konuyu uzatmaya gerek yok arkadaşlar

dikkat etmeden bir laf ortaya atmış eminimki dikkatinde kaçtı...

Xfiles' Alıntı:
denedim ama olmadı sanırım sen boyutu çok küçük bir dosyayla denedin boyutu yüksek bir dosyayla denemelisin..

fakat benim bildiğim eğer jpg uzantılı rapidlerin sonundaki html atıldığında direk olarak resim çıkıyor beklemeden...

yani linkimizin

http://rapidshare.de/files/4295204/animal__79_.JPG.html

htlm si atılınca

http://dl4.rapidshare.de/files/4295204/52842352/animal__79_.JPG

böyle oluyor

hatta

animal__79_.JPG

ama arkadaş rapidden download yapıldığı zamanı bahsediyo. bence mantıklı yöntem en azından upload ederken o linki veririz bekleme süresi de olmaz

Uzunefe' Alıntı:
ama arkadaş rapidden download yapıldığı zamanı bahsediyo. bence mantıklı yöntem en azından upload ederken o linki veririz bekleme süresi de olmaz

tamam bizde onu diyoruz ben deniyorum olmuyor bi link verin bakalım en az 2mb byüklüğünde dediğiniz yöntemle bekliyoz mu beklemiyoz mu görelim...

21087 Bytes lık değil üstad 2 mb lık dosya versene bunda beklemez tabi ayrıca direk indirildiğinde dosya hatalı çıkıyor dosyayı indiremiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri