Rapid Premiumun mu yok ?.. GeL bakim =)

calisiyor millet kafa bulmaya gelenler yazmasin
ilk önce yazilanlari kullanmasini bilelim bilmediklerinizi sorun yanizlasin arkadas
yani sorunsuz calisiyor su an
haydi ya Allah
saldirin bree pehlivanlarrrrr
:):D

teker teker okudum yazılanları malesef türkiyemizde memnuyetsizlik var sen birşey yaparsın onu beğenmezler ama bu sistem olmadan rapid premium lazım diyen kaç kişi gördüğüm için bu sistemi yaptım ama bazıları memnun degıl burdakı amac nedır bır premıum uzerınden dosya cekıyor o premıumla 1 kısı dosya ındırmek yerıne bır cok kısı dosya ındırebılıyor ve su reklam olayına gelince site açılalı 1 hafta oldu 500 GB bandwich e ulaştı reklam eklemek en büyük hakkım hotlife kodlanıyor şuan yakın bir zamanda test için açacağım onuda herkese kolay gelsin

İşe Yaramıyor .. 200 Mb Lık Dosyayı 35.1 Kb ŞekLinde İndirme geLdi İptaL Dedim . ßidaha Denedim ßu Sefer 34.2 şekLinde geLdi .

Sitede Bi Problem WaR Heralde 34.2 KB indirior bitirior downloadı :D TraficLeft 0 :) AMA 2 saat Once Sorunsuz Calısıodu

rapid durmadan kendini güncelliyor bizde sistemi güncelliyoruz ara sıra olacaktır böyle probremler robot degılız ınsanız duzeltmek bıraz zaman alıyor

Hocam süpersin yaaaaa, emeğine sağlık, reklamın daniskansını hak ediyorsun.

şuan çalışıyor çok teşekkürler

Karma Eline Sağlık! Sorunsuz Çalışıyor... Çalışmıyor diyenler senin kim olduğunu bilmeyenler galiba... Eyvallah sağolasın.

Çalışmıyor diyenler yalan söylemiyor. Biar ara çalışmıyordu demekki düzeltmişler

Ben 3 Tane Çektiğimi Hatırlıyorm.. Patlamadı Hiç Biride.. Sadece Rapid Guncelleme Yaptıgı Saatler Sitede Guncelleme Yapıyor Ve Bu Saat Diliminde Patlıyo Olabilir...

Bende dosyaları eksik indirdiyor valla 30 mb lık dosyasyı 6 kb olarak indirdi neden böyle yaptı acep:eek:

site acılmıyor adresmi değişti ne güzel cekiyorduk

Site Aciliyo Sorun Yok... Eger Hic Acilmiyosa Bi Dns Ayarlarina bak derim..

rapid duruma ayık arkadaşlar o kesintiler o yuzden oluyor guncellıyorlar bızde guncellıyoruz

su an calisiyor!problem yok!ama dört tane ard arda yüklüyor eger birisini indirdiyse dörde tamamliyabiliyorsun!TEKRAR PAYLASIMIN ICIN TESEKKÜRLER!

nette o kadar rapidpremium ücretsiz vs şeklinde reklamlar ve siteler vardı ancak ilk defa işe yarar bir link görüyorum.helal ;)

Geri