rapid ve netload premium hesap?????

uyc1990

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben free kullanıcıyım elbette premium hesabın artısı var.premium hesap alınca rapid ve netload indirme hızları ne oluyo (kaç kb/sn ) ?ayrıca ve rapidin hız artırıcı programı varmış.böyle program varsa onu nereden alıyoz.netloader diye program var o ne işe yarıyor?
cevaplarınız için simdiden teşekkür ediorum....

rapid ve netload premium kullanıcıları için indirmeleri otomatik yapan program var mı??

İnternet hızına göre değişir arkadaşım 1 mb internet için rapid premium ortalama 120 kb ile indirme yapıyor netload pre kullanmadım ama oda o aralıklarda yapar kanımca:programda internet download manager kullan sağlam program

İnternet hızın neyse o. Premium hesap ta indirme hızı 5-10 kb/sn artar fazla değil.

Netloader programı, rapid uploader benzeri bir program.Toplu dosya upload etmeni sağlar.

IDM, Rapidshare Downloader, JDownloader gibi programlarla otomatik download yapabilirsin.

hız artırıcı program nedir abi,bide bu programlar freeler için işe yarıyomu?sadece rapid için degil NL,HF,FF
sitelerinin freeleri için prg varmı?

hız artırıcı program nedir abi

İnternet hızın neyse o arkadaşım.Örneğin 1Mbps hızla ortalama 115-120 kb/sn download yapabilirsin.İnternet hızı arttırıcı bir program bulursan bana da haber ver :)

IDM programı netload premium için de işe yarıyomu? bide netload free takılan biri bu programla otomatik download yapabilirmi.ben j downloaderla denedim bi türlü beceremedim de.

IDM programı netload premium için de işe yarıyomu? bide netload free takılan biri bu programla otomatik download yapabilirmi.ben j downloaderla denedim bi türlü beceremedim de.

Netload Premium üyeliğin varsa IDM ile sınırsız download yapabilirsin.Netload free download da bildiğim kadarıyla bekleme süresi var.IDM ile otomatik olarak indirme yapabilir misin onu bilmiyorum, denemedim çünkü.

ben crtyload kulanıyorum tavsiye ederim

ben crtyload kulanıyorum tavsiye ederim

1)criptload tam olarak nasıl işe yarıyo.rapidshare free de işe yaradığını biliyorum.NL,HF,FF gibi sitelerin freelerinde de işeyarıyomu.

2) criptload premium accountları tanıyo mu.hangilerini tanıyo.

Geri