hangi paylaşım sitesine yüklerseniz yükleyin mutlaka bir süre sonra silinir gider ve hiçbirisi de rapid kadar hızlı indiremez. bu durumda diğer paylaşım siteleri rapide seçenek olarak sunulamaz.
rapidin tek alternatifi gmail, yahoo, walla, bol, o2, centrum, lycos mail'dir. bunların içinde de gmail açık ara önde gider çünkü;
- indirme hızı rapidden geri kalmaz,
- upload hızı yüksektir,
- 20 mb'a kadar e-posta eki alabilir,
- hesaplara hiç girilmese bile 9 ay boyunca hiçbir şey olmaz, silinme derdi yoktur.
- hesap almak inanılmaz kolaydır.
- 6 gb kadar (şimdilik, giderek artıyor) dosya depolayabilirsiniz.
Gördüğüm kadarıyla p2m den bihabersiniz, bunun yanında openp2m ve mail resender ve moorhunt diye programlar da vardır, bunların tamamı yukarıda saydığım e-postalara dosya yüklemeye ve paylaşmaya yarar. Eposta şifrelerini de kriptolayarak verdikleri için asıl sahibi dışında kimse e-postalara girip birşeyler silemez! tamamen güvenli, hızlı ve tehlikesizdir.
Ben bir p2m sitesinde belki 30 gb dosya paylaştım, tek bir sorun bile yaşamadım. yok parça eksik, yok part 3 silinmiş, yok linkleri yenilermisin... Bu tüp sorunlarla karşılaşmazsınız.
Dünya hızla gmail'i kullanmaya devam ediyor, Türkiye hala neden rapid'e mahkum anlayabilmiş değilim ve çok da üzülüyorum bu konuya. Boş yere para verip premium üye olacaksınız, sanki parayı sokakta buluyorsunuz...