Rapid Yerine Google

Rapid Mi Google Mı

• Kullanılan toplam oy
    48
  • Anket kapatılmış .

ozkan370

Software Engineering
Reaction score
0
RapidShare Yerine Hackhell Adına 100 Tane E-Mail Adresi Alınsın Ve Büyük Partlı Paylaşımlar Bu Yolla Yapılsın RapidShare de Premiumları Olmayanlara Bir Hizmet Ve Yarar Sağlamazmı Paylaşım Yapmak İsteyen ALsın Bir Email Koysun Oraya Hemde Silinme Derdi Olmaz Linkler Kalıcı Olur Bunu Bir Düşünebilirmisiniz Şuanda Vista x64 İndiriyorum 32 part var ama hale 7 parttayım modemi herdefasında aç kapa modemide bozucam diye korkuyorum

cx kime güvencen adam girer siler uyuzluğuna :sigara:

herkesin kendi google hesabı olcak şifresini ver micen zaten sadece linkini vercen aynı rapid gibi sadece linkini vercen o kadar 1mbit net ile 100 kb ile dosya alabiliyon bide bandwith sıkıntısı yok kardeş aynı anada 100 kişi bile çeker zamanı geldiğinde süre yok istediğin kadar indir

bence de oldukça mantıklı, eğer böyle birşey yapılbiliyorsa çok güzel olur... bıktık artık şu rapidshareden.. ayrıca az önce shiftdelete te okudugum bir habere göre rapidshare artık yüklenen dosyalardan sorumlu tutulacakmış, almanyada açılan bir davayı kaybetmişler. bu da demek oluyor ki denetimleri sıklaştıracaklar, crack full program, mp3 vb paylaşımları yapmak daha da zorlaşacak..

bunun yanında peer2mail prgramlarını da kullanabiliriz.. bu sayede birinin girip de dosyaları silme olasılığı kalmaz..

ewt bide premium almak var malum belli herkes kıt kanağat geçiniyo bide pre mi alcaz hazır google 100mb alan vermiş sömürün bence yetkililer buraya lütfen

ayrıca az önce shiftdelete te okudugum bir habere göre rapidshare artık yüklenen dosyalardan sorumlu tutulacakmış, almanyada açılan bir davayı kaybetmişler. bu da demek oluyor ki denetimleri sıklaştıracaklar, crack full program, mp3 vb paylaşımları yapmak daha da zorlaşacak..

Eee bunları paylaşamazsak ne paylaşacaz

önlem almaya çalışmalıyız alternatifler bulunması şart

arkadaşlar pay-pal account u olan varmı

hangi paylaşım sitesine yüklerseniz yükleyin mutlaka bir süre sonra silinir gider ve hiçbirisi de rapid kadar hızlı indiremez. bu durumda diğer paylaşım siteleri rapide seçenek olarak sunulamaz.
rapidin tek alternatifi gmail, yahoo, walla, bol, o2, centrum, lycos mail'dir. bunların içinde de gmail açık ara önde gider çünkü;
- indirme hızı rapidden geri kalmaz,
- upload hızı yüksektir,
- 20 mb'a kadar e-posta eki alabilir,
- hesaplara hiç girilmese bile 9 ay boyunca hiçbir şey olmaz, silinme derdi yoktur.
- hesap almak inanılmaz kolaydır.
- 6 gb kadar (şimdilik, giderek artıyor) dosya depolayabilirsiniz.

Gördüğüm kadarıyla p2m den bihabersiniz, bunun yanında openp2m ve mail resender ve moorhunt diye programlar da vardır, bunların tamamı yukarıda saydığım e-postalara dosya yüklemeye ve paylaşmaya yarar. Eposta şifrelerini de kriptolayarak verdikleri için asıl sahibi dışında kimse e-postalara girip birşeyler silemez! tamamen güvenli, hızlı ve tehlikesizdir.
Ben bir p2m sitesinde belki 30 gb dosya paylaştım, tek bir sorun bile yaşamadım. yok parça eksik, yok part 3 silinmiş, yok linkleri yenilermisin... Bu tüp sorunlarla karşılaşmazsınız.
Dünya hızla gmail'i kullanmaya devam ediyor, Türkiye hala neden rapid'e mahkum anlayabilmiş değilim ve çok da üzülüyorum bu konuya. Boş yere para verip premium üye olacaksınız, sanki parayı sokakta buluyorsunuz...

hangi paylaşım sitesine yüklerseniz yükleyin mutlaka bir süre sonra silinir gider ve hiçbirisi de rapid kadar hızlı indiremez. bu durumda diğer paylaşım siteleri rapide seçenek olarak sunulamaz.
rapidin tek alternatifi gmail, yahoo, walla, bol, o2, centrum, lycos mail'dir. bunların içinde de gmail açık ara önde gider çünkü;
- indirme hızı rapidden geri kalmaz,
- upload hızı yüksektir,
- 20 mb'a kadar e-posta eki alabilir,
- hesaplara hiç girilmese bile 9 ay boyunca hiçbir şey olmaz, silinme derdi yoktur.
- hesap almak inanılmaz kolaydır.
- 6 gb kadar (şimdilik, giderek artıyor) dosya depolayabilirsiniz.

Gördüğüm kadarıyla p2m den bihabersiniz, bunun yanında openp2m ve mail resender ve moorhunt diye programlar da vardır, bunların tamamı yukarıda saydığım e-postalara dosya yüklemeye ve paylaşmaya yarar. Eposta şifrelerini de kriptolayarak verdikleri için asıl sahibi dışında kimse e-postalara girip birşeyler silemez! tamamen güvenli, hızlı ve tehlikesizdir.
Ben bir p2m sitesinde belki 30 gb dosya paylaştım, tek bir sorun bile yaşamadım. yok parça eksik, yok part 3 silinmiş, yok linkleri yenilermisin... Bu tüp sorunlarla karşılaşmazsınız.
Dünya hızla gmail'i kullanmaya devam ediyor, Türkiye hala neden rapid'e mahkum anlayabilmiş değilim ve çok da üzülüyorum bu konuya. Boş yere para verip premium üye olacaksınız, sanki parayı sokakta buluyorsunuz...

Tamamen Katılıyorum Gmail RApidden Hiç Bİ zman aşağı kalmaz insanlar eziyet çekmez

:) terabaytlarca upload yapıp paylashan arqadashlar war rapid sayesinde gmail ile bu daha sıqıntılı hale geleceinden eminqi rapid qullanmaqda ısrarcılar düshünsenise her 6 gb yada 10gb da bir ayrı hesap achdıqlarını her birine belli aralıqlar ile girilmeli sonuchda 9 ayda olsa 1 sene de olsa eer yapılan uploadlar bilinchlyse we linqler shiqayet edilmemishse rapid de dosyanın silinmesi öngörülemes dosya isimlernden tutun werilen linqlerin sheqline qadar.. tmm gmail de güsel bi yöntem ama qüchüq chapta paylashmlar ichn ideal olabilr..

Disin / Arshive / istiqrar dersenis :) Rapidshare Derim..

herzaman için rapid:cool:

artık 2000mb a kadar dosya ta yükleyebiliyos, uploadlarımıs yarım kalsa bile daha sonra kaldığı yerden devam edebiliyor..

bu tür bi upload seçeneğimiz varken bence gerek yok..

:) terabaytlarca upload yapıp paylashan arqadashlar war rapid sayesinde gmail ile bu daha sıqıntılı hale geleceinden eminqi rapid qullanmaqda ısrarcılar düshünsenise her 6 gb yada 10gb da bir ayrı hesap achdıqlarını her birine belli aralıqlar ile girilmeli sonuchda 9 ayda olsa 1 sene de olsa eer yapılan uploadlar bilinchlyse we linqler shiqayet edilmemishse rapid de dosyanın silinmesi öngörülemes dosya isimlernden tutun werilen linqlerin sheqline qadar.. tmm gmail de güsel bi yöntem ama qüchüq chapta paylashmlar ichn ideal olabilr..

Disin / Arshive / istiqrar dersenis :) Rapidshare Derim..

kardeş ne yazdığını anlamdım düzenlersen ii olur

rapidden dosya indirmek bir zulümdür.
premium hesabın yoksa bekle bekle.
yok beklemem dersen (modem olayı) modemi bozma riskin var.
700 mb dosya çekmek için 7 kere tıklamak zorundasın!
Gmail'de böyle olmaz. P2m programını ayarlıyorum ve gidip yatıyorum, sabah kalkıp baktığımda tam 3 gb dosya indirmişim. az mı? rapidden olsa uyumak mümkünmü? part1 bitsin part2 yi tıkla. o bitsin diğerini tıkla. ölme eşşeğim ölme.Ayrıca 5 dk 20 tane gmail hesabı alabilirsiniz, zor bişey değil ki. upload yarım kalırsa gmailde de devam edersin ve 2000 değil, 6000 mb (sadece 1 hesap için hem de) upload edebilirsin.
Bence sizin korktuğunuz şey değişim... Gmailin avantajları gün gibi ortada..

rapidden dosya indirmek bir zulümdür.
premium hesabın yoksa bekle bekle.
yok beklemem dersen (modem olayı) modemi bozma riskin var.
700 mb dosya çekmek için 7 kere tıklamak zorundasın!
Gmail'de böyle olmaz. P2m programını ayarlıyorum ve gidip yatıyorum, sabah kalkıp baktığımda tam 3 gb dosya indirmişim. az mı? rapidden olsa uyumak mümkünmü? part1 bitsin part2 yi tıkla. o bitsin diğerini tıkla. ölme eşşeğim ölme.Ayrıca 5 dk 20 tane gmail hesabı alabilirsiniz, zor bişey değil ki. upload yarım kalırsa gmailde de devam edersin ve 2000 değil, 6000 mb (sadece 1 hesap için hem de) upload edebilirsin.
Bence sizin korktuğunuz şey değişim... Gmailin avantajları gün gibi ortada..

katılıyorum rapid premium alanlar için rapid ama almayanlarda var çogunlukta üstelik

Geri