Rapid Yerine Google

Rapid Mi Google Mı

• Kullanılan toplam oy
    48
  • Anket kapatılmış .
saol reactor ben de bi moda sölücektim birleştirirmisiniz diye

hackhell adına 100 eposta alma işi mantıklı. ancak her uploader kendi aldığı epostalara da upload yapabilir.
Epostalardan segmentleri (büyük boyutlu dosyaların herbir eposta ekindeki parçaları) silmek mümkün değildir, orjinal şifreyi bilen kişi dışında.
Mail resender diye bir program var, gmail'e hem upload yapabiliyorr, hem download yapabiliyor, hem de dosyaları başka eposta hesaplarına gönderebiliyor. tek program bize yeter de artar bile. uploader sadece yönlendirme şifresi verir, bu sayede kimse segmenleri silemez. herkes kendi hesabına bu şifre sayesinde epostaları gönderir, ister mail resender, ister p2m isterse de openp2m (favorim) programı ile indirir. beklemek yok, para ödemek yok. son derece güvenli.
isteyen olursa bu programlar hakkında ayrıntılı olarak bir upload/download resimli anlatımı hazırlayabilirim. 4 senedir bu programlarla uğraşıyorum çünkü.
Arkadaş vista x64 indirmeye çalışıyor mesela. O program rapide değil de,
[email protected] diye bir hesaba yüklenmiş olabilirdi. gerçek şifresi de 12346789 olsaydı e posta hesabının;
konu paylaşımı yapılırken, şu şekilde paylaşılırdı:

hesap : [email protected]
şifre : [[=wKIied+uM1gfSJY0JOoSCw==]] (bu, mail resender tarafından 123456789'un kriptolanmış hali, kimse bunun 123456789 olduğunu bilemez.)

bu şifre ve mail resender programı (tamamen beleştir, kürek falan gerektirmez) sayesinde isteyen herkes vista x64 edition'u kendi hesabına yollar (Mesela ben han83@gmail com'a göndereridim), ordan birkeç saat içinde indirirdi.
Dediğim gibi, talep olursa bu konularla ilgili bir rehber hazırlayabilirim.

eğer beklemek istemiyorsan ... premium için HUT a gireceksin o zaman beklemessin ... çok saçma

iyide arkadaşım :D
dediğim yöntem Yani PEER2MAIL... hesapların şifresini vermeden içindeki dosyayı nasıl indireceksin bre arkadaşım, sanki kullanmadık :) tamam iyi hızlı oluyor ama bu iş olmaz... film sitesindeki filmler siliniyor kasıtlı olarak bunlar kesin silinir...

iyide arkadaşım :D
dediğim yöntem Yani PEER2MAIL... hesapların şifresini vermeden içindeki dosyayı nasıl indireceksin bre arkadaşım, sanki kullanmadık :) tamam iyi hızlı oluyor ama bu iş olmaz... film sitesindeki filmler siliniyor kasıtlı olarak bunlar kesin silinir...

Bre arkadaş, kullanmışsın ama yeterince kullanmamışsın demek.
Örnek olarak verilen şifre ile herkes segmentleri kendi hesabına yollayabilir. kimse bu segmentleri silemez. ben silerim diyen varsa çıksın. herkes kendi hesabına yolladığı segmenteri ister pee2mail ister op2m isterse de mail resender programı ile indirir.
bunun neresi saçma?

rapid premium olmayanlar yazsın bi yol bulmak lazım bu pre ye

gerçekten de harika bir düşünce...

bu arada bende de rap. premium ok :(

Arkadaslar birileri resimli bir sekilde anlatsada gmail.com a upload ın nasıl yapıldıgını linklerin nasıl verilecegini nasıl indirilecegini ögrensek ben rapid ugruna 2 kez modemimi arızaladım ama favorim yinede rapidshare

Gmail e upload fln fransız kaldık :D

hayatım boyunca böyle saçma öneri duymadım.Gmailin hızı ile rapid hızı birmi olucak?Kime güvenicen?Her bir dosya için sayfa sayfa aramamı yapıcaz?

4EverRapid - Diyorum.Aylık 17 Ytl tr den alırsan aylık 10 ytl.Çoğu kimseler bu parayı 1 günde harcıyor.2-3 günlük sigara parası.Bence indirme yapmayı çok seviyorsa insanlar bu kadarınada katlanmalı.Şahsen ben orta seviyeli bir insanım.Ama genede aylık 17yi bulabiliyorum.Ben hiç bulamam diyen adamın zaten evinde neti pcsi olmaz ((:)

hayatım boyunca böyle saçma öneri duymadım.Gmailin hızı ile rapid hızı birmi olucak?Kime güvenicen?Her bir dosya için sayfa sayfa aramamı yapıcaz?

4EverRapid - Diyorum.Aylık 17 Ytl tr den alırsan aylık 10 ytl.Çoğu kimseler bu parayı 1 günde harcıyor.2-3 günlük sigara parası.Bence indirme yapmayı çok seviyorsa insanlar bu kadarınada katlanmalı.Şahsen ben orta seviyeli bir insanım.Ama genede aylık 17yi bulabiliyorum.Ben hiç bulamam diyen adamın zaten evinde neti pcsi olmaz ((:)

Aslında haklısın üstadım gittigidiyor.com da 12 ay rapid üyeliği 125 YTL bir aylık premium hesap ise 10 YTL dediğin gibi en iyisi satın almak ayda 50 YTL ADSL nete veriyoruz 10 YTL de rapide versek ölmeyiz ya

Arkadaşlar gmail ya da mail hesdapları ile dowland ve upload hakkında bilgi sahibi olmadığınız belli... Bu paylaşımlar p2m paylaşımlarıdır! Peer2 mail, openp2m, mail ressender, ve en iyileri ise moorhunt ve ygoow paylaşımlarıdır. Ülkemizde bu paylaşımlar pek bilinmemekle beraber, polanya , portekiz , brezilya, ispanya gibi ülkelerde en yaygın kullanılan paylaşım platformlarıdır. Hızları çok iyidir rapid ile kıyaslayamazsınız çünkü rapidi üçe dörde katlıyor!! Çok güvenli paylaşımlardır özellikle moorhunt ve ygoow... Dowlanda kaldığınız yerden devam edebilme özelliğiniz vardır üstelik bu upload ederken de geçerlidir. Türkiyede bu paylaşımı yapan tek bir site var o da yayınına yeni başladı. Site ismi verebilirmiyim bilmiyorum ama bu sitede mail hesapları ile nasıl dowlan ve upload edileceği çok ayrıntılı olarak anlatılmış. İsmi vereyim istersenizeger site simi verilmeyecekse mesajda sitenin ismini silersiniz. www.p2mworld.com (şu an bakıma alınmış ama 1-2 güne kadar aktif olur herhal)

Geri