uLash
Kaleidoscope
RapidShare Araçları ve İpuçları

Rapidshare , inanılmaz database'iyle dünyanın en popüler dosya paylaşım/saklama sitesi olmakla birlikte aynı zamanda en çok ziyaret edilen siteler arasında. Kullanmak istemeseniz de o sizi bulur, mutlaka karşınıza çıkar ve kullanmak zorunda kalırsınız. Önceleri o sıkıcı bekleme süresini çeker, daha sonra "lanet olsun" deyip premium alırsınız. Böylece siz de bir "download" manyağı olmuşsunuz demektir. Bu yazıda tanıtılan rapidshare araç ve kaynaklarını paylaşmak istedim.
1. Ücretsiz İndirme Yöneticileri ve Hızlandırıcıları
OrbitDownloader
RapGet
SpeedBit
West Byte Software
2. Rapidshare Arama Motorları :
Rapidfox
Shareminer
Peer2Link
RapidshareFiles
RapidSearch
Funfail
FilesBot
3. Bedava Premium Account Bildirici :
RapidCheck
RapidCheck : RapidShare sık sık premium account dağıtıyor. Bunları yakalamak oldukça güç çünkü adetli dağıttığı için hemen bitiyor. Bu program bilgisayarınızda arkaplanda çalışırken dağıtım başladığı an haber veriyor.
4. İpucu & Kaçamak Kaynakları :
Sürekli güncellenen metodlar olduğu için kaynakları vermenin daha uygun olacağını düşünüyorum.
Tech-Recipes Bekleme Zamanına Çözüm
Sr-Ultimate Bir kaç değişik kaçamak tekniği
ReadYouth Aynı anda birden çok dosya indirme
GHacks Çeşitli İpuçları

Her Hakkı Erkektir. Kadın Hakkı Yoktur.
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹³²¹³°¹ °²¹³¹¹

Rapidshare , inanılmaz database'iyle dünyanın en popüler dosya paylaşım/saklama sitesi olmakla birlikte aynı zamanda en çok ziyaret edilen siteler arasında. Kullanmak istemeseniz de o sizi bulur, mutlaka karşınıza çıkar ve kullanmak zorunda kalırsınız. Önceleri o sıkıcı bekleme süresini çeker, daha sonra "lanet olsun" deyip premium alırsınız. Böylece siz de bir "download" manyağı olmuşsunuz demektir. Bu yazıda tanıtılan rapidshare araç ve kaynaklarını paylaşmak istedim.
1. Ücretsiz İndirme Yöneticileri ve Hızlandırıcıları
OrbitDownloader
RapGet
SpeedBit
West Byte Software
2. Rapidshare Arama Motorları :
Rapidfox
Shareminer
Peer2Link
RapidshareFiles
RapidSearch
Funfail
FilesBot
3. Bedava Premium Account Bildirici :
RapidCheck
RapidCheck : RapidShare sık sık premium account dağıtıyor. Bunları yakalamak oldukça güç çünkü adetli dağıttığı için hemen bitiyor. Bu program bilgisayarınızda arkaplanda çalışırken dağıtım başladığı an haber veriyor.
4. İpucu & Kaçamak Kaynakları :
Sürekli güncellenen metodlar olduğu için kaynakları vermenin daha uygun olacağını düşünüyorum.
Tech-Recipes Bekleme Zamanına Çözüm
Sr-Ultimate Bir kaç değişik kaçamak tekniği
ReadYouth Aynı anda birden çok dosya indirme
GHacks Çeşitli İpuçları

Her Hakkı Erkektir. Kadın Hakkı Yoktur.
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹³²¹³°¹ °²¹³¹¹