Rapidshare de Beklemeden Ard arda İndirme yapan Ve rapid premium şifresi kıran Progra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç bunları denemeyin RapidShare'yi hackleyen program RapidShare'ye upload edilir mi ?En iyisi jDownloader

Deneyen varmı ? Bence de rapid kendi şifresini kıran proğramı valla kırar normalde.. Dikkatli olmak lazım.. Pek mantıklı deil..

indirip de deneyenler keşke daha çok yorum yazsa ve programı yükleyen arkadaşda programı yukledikden sonra konuyla ilgilense çok guzel olur
yukleyen yukledikden sonra ilgilenmez kullananlar gelip tekrar yorum yazmaz yani ne diyim ki

virustotalde.com Da bi taratın Derim..

Kimse iyi bir şey yazmadığına göre tüm rapidkırıcı programlar gibi bu da fos çıktı heralde.. ?

açıklama

Kimse iyi bir şey yazmadığına göre tüm rapidkırıcı programlar gibi bu da fos çıktı heralde.. ?

arkadaşım programı indirdiğinde içinden bi video çıkacak o videoyu izle orda adam gayet güzel açıklamış

bu program ile rapidshare in süre kısıtlamasını ortadan kaldırabilirsin ben yapıyorum kendim

walla indiremedm avast virüs buldu ve bağlantıyı kesti

virustotalde.com Da bi taratın Derim..

arkadaşım programı indirdiğinde içinden bi video çıkacak o videoyu izle orda adam gayet güzel açıklamış

bu program ile rapidshare in süre kısıtlamasını ortadan kaldırabilirsin ben yapıyorum kendim

eğer burada program varsa video nerede video varsa program nerede !!!

un6us.jpg

bunlarda bulunan virüsler..

2re0eu8.jpg

op614g.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri