Rapidshare herkesi şok etti!

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0

rapidshare-herkesi-sok-etti--573337.Jpeg

Rapidshare'den korsan film ya da müzik indirenlere şok: Bakın dev site nasıl
bir adım atıyor.

Ücretli ve ücretsiz kullanım seçenekleri olan Rapidshare yasal dosya paylaşımı
yapanlar için yararlı bir araç. Ancak bu aracı korsan dosya paylaşmakta kullanan
büyük bir kullanıcı kitlesi de var. Hatta bu dev dosya paylaşım sitesinin trafiğinin
çok büyük bir kısmının korsan paylaşımlar tarafından oluşturulduğu bilinen bir
gerçek.

Ve Rapidshare, şimdi korsanlar için büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Eğer bu
adım beklendiği gibi olursa, kullanıcıları şaşırtacağına hiç şüphe yok. Peki ama nedir
bu adım? Yasal içerik sahiplerinin uğradığı gelir kaybına karşı, korsan içerik
indirmeye çalışanlar, ürünü ve içeriği yasal olarak satın alabilecekleri internet
adreslerine yönlendirilecekler.

Rapidshare'in çöküşü olur mu?

Peki Rapidshare neden böyle bir karara imza atıyor? Rapidshare'in bu kararı
almasında, karşılaştığı dev tazminat davalarının rol oynadığı konuşuluyor.
Rapidshare sadece indirmeye çalışanları yönlendirmekle kalmayacak, korsan
yükleyen kullanıcılar ise ban'lanacak.

Sonrasında Rapidshare'in eskisi kadar Premium hesap satıp satamayacağı da
merak ediliyor. Hatta dev sitenin bu durumda inanılmaz bir biçimde gerileyeceğini
tahmin etmek de pek zor değil.

Rapidshare için tek bir teselli var: Sitenin, yapılan yönlendirmelerden gelen
satışlardan pay alması bekleniyor. Ancak alınacak payların ne getireceği, daha
doğrusu kaybedilen gücü karşılayıp karşılamayacağı büyük bir soru işareti.

kaynak

Ekli dosyalar

• rapidsharelogo.png
    rapidsharelogo.png
    38 KB · Görüntüleme: 4,533
ya oyunlar :p sanırım hotfile'a dönücez

rapid intihar ediyor anlaşılan

zaten bu rapid baymıstı artık

RAPİD'e para verip üye oldum. İstediğimi indiririm. Neymiş warezmiş-illegalmiş. Maaşımdan 6 ay para artırıp güç bela bir pc aldım. Aldığım pc'nin fiyatı 500 lira. Şimdi gidip 280 Dolar artı KDV'ye windows 7 , 100 dolar'a Microsoft Office, 30 Dolara Winrar almak akıl karı mı. bir maaşımı sadece işletim sistemine verir isem neyle geçineceğim. GELİR DAĞILIMINI DÜZELTSİNLER. SONRA korsana hayır desinler.

RAPİD'e para verip üye oldum. İstediğimi indiririm. Neymiş warezmiş-illegalmiş. Maaşımdan 6 ay para artırıp güç bela bir pc aldım. Aldığım pc'nin fiyatı 500 lira. Şimdi gidip 280 Dolar artı KDV'ye windows 7 , 100 dolar'a Microsoft Office, 30 Dolara Winrar almak akıl karı mı. bir maaşımı sadece işletim sistemine verir isem neyle geçineceğim. GELİR DAĞILIMINI DÜZELTSİNLER. SONRA korsana hayır desinler.

bunun üstüne ne denirki artık sonuna kadar haklısın dostum

bitirsin kendi kendini. sinir bozucu olmuştu zatn iyice. legal indirmeden pay alacakmış. legel indirmeyi kim yapacak ki sen pay alıcan akllı

Bakın "Rapid benim için bitmiştir" dedim böyle oldu ;)))

zaten rapidden ne dosya indiriyorum ne de dosya gönderiyorum.x7 ve mediafire varken upload zamanında rapid aklıma bile gelmiyo =)

Bir kaç Haftaya upLoaderLar için yeni bir kampanyasını duyurur.. Kendini aklamak için yardım kuruLuşLarına Maddi destek veriyor uyanıklar bu ara =) $u an 3 dosyadan 2 si HotfiLe'a yükLeniyor.. artık RapidShare HotfiLe'ın aLternatifi oLmuş durumda.. Kesinlikle ödül ve para vermeye devam edecektir..

kendi kuyusunu kendimi kazıyor ne :D

zaten hiç sevemedim gitti lanet olası rapid battsada kurtulsask. gerçi çok işimize yaradı ama artık mide bulandırıyor...

Geri