Rapidshare Kota geçici bir süre için sınırını kaldırdı, 3 temmuz itibariyle...

akrmg

New member
Reaction score
0
Super Happy Hours for Premium users

July 3, 2009
To test parts of our new infrastructure, we have just disabled any traffic limits for premium users. This means unlimited downloading for all our premium customers. Have fun! Please notice that we may revoke this feature at any time without prior notice.

Süper Neşeli Saatler, premium üyeler için

Temmuz 3,2009
Yeni altyapı parçamızı test etmek üzere, preminium üyelerimiz için tüm trafik limitlerini devre dışı bıraktık. Yani tüm preminium üyelerimiz için sınırsız download hizmeti sunuyoruz.İyi eğlenceler! Dikkatinizi çekmemizde yarar var bu özelliği her an size haber vermeden kesebiliriz.

KAYNAK: http://rapidshare.com/news.html

Evet 2 gün önce oldu bu olay.. Dün bütün gün indirdim yaklasık 40 gb banamısın demedi :D

piremium yokki. süreyide kaldırsa süper olur :D

premiumda bana sınır yok zaten :gulumseCocuk:

System test completed successfully

July 07, 2009
All our performance tests have been completed, therefore the Super Happy Hours for Premium users have ended. The wires were glowing constantly during the past days, and we have been able to implement some additional technical improvements. Of course the usual Premium Happy Hours from 2 a.m. to 10 a.m. CET remain active, so during that time only 10% of your traffic usage is counted.

Sistem testi başarılı olarak tamamlandı.
Temmuz 7,2009
Bütün testler tamamdığından ötürü, Zaman ve Kota sınırı olamadan download imkanı sonlanmış bulunmaktadır.Eskinden kullanmakta olduğumuz kablolara yeni özelliklerde ekleyerek hizmete sunmuş bulunmaktayız. Tabii ki Alışılagelmiş Preminium Neşeli saatlerimiz Sabah 2.00 ve 10.00 arasında devam etmektedir, yani bu saatler içinde kullanmış olduğunuz kotanın sadece %10 (2GB = 204.8MB) kotanızdan düşülecektir.

Evet 2 gün önce oldu bu olay.. Dün bütün gün indirdim yaklasık 40 gb banamısın demedi :D

bende 4 günde 185 GB çektim :))))

Geri