RapidShare Premium Accounts

War KaRma Dai ZaTen ßende UpLaod Yapıyorum. =) Ama PuanLa DeiL ßenim.ßiz İki Arkadas CaLısıyoruz.O Kaynak ßen PazarLayıcıyım. :D 1 Aydan 1 YıLa Kadar Hepsi Mevcut.Sen Simdi Diyeceksin Kesin CaLınTı Hesap :D Ama DeiL Hepsi OrjinaL Rapid :D 21,5 TL Lik Rapid den Farkı Yok Cünkü Aynısı Sadece ßiz 10 TL Ye Satıyoruz :D

puan karşılıgı 1 yıllık açıldıgı nerde görüLmüş :) puanla açmıyorum diyosun..10 TL'ye 1 aylık kartla bile alsan 15 TL TR parasıyla aklım ermedi :) Kredi kartı felanmı çaldınız yoksa :p

he he oldu canım böle satıcılar çook gördüm ben hesabı sat sonra şifreyi geri çal =)

abi wallha hic rapid premiyuymn olmaıd lütfen bana özleden 1 dene yollla ne olurr veya lütfen msn adresini ekle yakamoz_6128 @ hotmail.... com

puan karşılıgı 1 yıllık açıldıgı nerde görüLmüş :) puanla açmıyorum diyosun..10 TL'ye 1 aylık kartla bile alsan 15 TL TR parasıyla aklım ermedi :) Kredi kartı felanmı çaldınız yoksa :p

Yine YanLıs Yorum KaTTın oLaya KarMa Dai Ya :D ßiz ßanka Hesaßından CaLısırıs.Hem ßen Zaten Puan KarsıLıgı Acmıyorum :D.Sende ßizi HaLka YanLıs TanıTıon AdamLar ßen ßöLe Satıcı Cok Gördüm Dio :D

Hea Surayada Degineyim ßen PuanLa Acmıyorum Ama ßenim OrTak Puan TopLar.Ve ßu İşi Cok Eskiden ßeri YapmakTa :D AnLıcan ßen PuanLarı Ona Veriyorum O Acıo.Ama 1 YıLLıkLar Ayrı. =) HaLada İnanmadıysa SataLım Sana Ozman İnanırsın :D

Geri