RapidShare Yardım

evet ya dün indirebiliyordum bugün enable java diyor rapidsharede mi sorun var??

bendede var aynı sorun bikaç gündür

aynı sorun bende de var arkadaşlar. sabah indirdim ama şimdi ne ie ile ne de firefox ile inmiyor. aynı hatayı veriyor. javayı tekrar yükledim ama nafile.yok mu bu derde bir çare?

arkadaşlar bende de aynı sorun var :) ya işin tuhaf tarafı telefonum da evde çekmiyor , evden de arayacağım kişiyi arayamıyorum :D noldu ya

Geçici Bir Sorun, Rapidshare Devre Dışı Bırakmış Birazdan Devreye Girecek Sabırlı Olun :)

EDİT: Sorun Düzeldi :)

bu sefer kodu yazdıktan sonra başa dönüyor. benden başkasında var mı bu problem???

bu sefer kodu yazdıktan sonra başa dönüyor. benden başkasında var mı bu problem???

evet aynı sorun bendede var. server seçtirmiyor artık.önerilen dışında server seçersen başa dönüyor. kötü oldu bu çözümü bulan varmı acaba

Çözümü Yok, En İyisi Sayfayı Yenilemen Gerekir. Adam'lar Niye Uğraşsın İstediğin Server'i Seçin Diye :)
Premium Üyelik Al Öyle Yapın.

Eğer Rapidshare'yi Beğenmiyorsan Hiç Download Etme...

Server'a Hayvan Gibi Yük'e Biniyor Siz'de Bedava Sandınız 220 GBİT İnternet Bağlantı 4.5 PT ( Petabyte) HDD'si Var. Bunlar Premium Kazandığı Paralarla AltYapı Kuruyorlar :)
Çok Kolay İş Değil...

Geri