"Raund kızLarı__________" +16

bu sorunuza da cevabım var ama ikili bir tartışma girmek yasak öyle biliyorum onun için madem kötü örnek oluyor yayınlamasaydınız deyip teşekkür ediyorum....

esas bunlarla güreşmek dövüşmek gerek :D:D

nereleri görünmüş ? onu da bir açıkla ben göremedim

Resimdeki hatunLarın yaptıkLarı doğaLmı ?
Evet sence doğaL, çünkü resimdekiLer senin bşeyin oLmuo :goz:

küçük çocukları plajlara götürmeyelim yaz tatillerinde o zaman orda da bikinili kızlar var...
Küçük çocukLarın pLAja gitmesinde sorun yoq,çünkü orda amaç denize girmek,güneşLenmek..
Ama o çocuğa bu resimLeri göster; sana sormazmı bunLar napıoLar die,ne deniz var ne güneş (?)
Herşeyin bir yeri var,at gözLüğüyLe bakma oLaya :goz:

bu sorunuza da cevabım var ama ikili bir tartışma girmek yasak öyle biliyorum onun için madem kötü örnek oluyor yayınlamasaydınız deyip teşekkür ediyorum....
Kötü örnek oLduğu için +16 ibaresi konuLmuş ztn ;-)

Ellerine Sağlık Aralarında Güzel Olanlarıda Var...:D

Sizlerden hiç biri denize gitmedi mi? Hiç bikinili kadın görmediniz mi? Televizyonda hiç güzellik yarışması seyretmediniz mi? Yada bir boks maçı?

Bikinili kadın görmek neden bu kadar dokunuyor size?. Neden özgürlükçü olamıyorsunuz?

Konuda +16 ibarelik bir durum yok. Herkes paylaşıma saygı duymak zorundadır. beğenmeyen kendi bilir. Ama burada tepkisini koyamaz. Bölüm yöneticileri olarak gerekli herşeyi yaparız....

Sizlerden hiç biri denize gitmedi mi? Hiç bikinili kadın görmediniz mi? Televizyonda hiç güzellik yarışması seyretmediniz mi? Yada bir boks maçı?

Bikinili kadın görmek neden bu kadar dokunuyor size?. Neden özgürlükçü olamıyorsunuz?

Konuda +16 ibarelik bir durum yok. Herkes paylaşıma saygı duymak zorundadır. beğenmeyen kendi bilir. Ama burada tepkisini koyamaz. Bölüm yöneticileri olarak gerekli herşeyi yaparız....

ya ALLAH aşkına bu görüntüler +16 veya +13 veya veya .... değilmi..

arkadaş bikinili veya daha açığını görmek isteyen adult bölümüne girer orda var...ben uyardım sadece bu görüntülere artı koymamışsın die yanlışmı söyledim...normal çicek böcek resimleriyle aynımı bu...bunun ne alakası özgürcülükle ...paylaşıma laf eden yok...

Geri