Re.!

Codes

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Herkez Kendını Tanıtsın.?

Selam hoşgeldin iyi forumlar... ben crazy : ) zamanla herkesi tanırsın.. ; )

selam hoş helidn ben memoli

Slm Benim Adım Emin 1.79 Boy Ela Gozlu 69 Kl bursada oturmaktadyım; Şu an Askerdeyım 68 gun sorna sızlerler daha sık gorusecegız sımdılık k.i.b Bys

burda 70 bin kişi sana şimdi kendinimi tanıtcaq

hoşgelmişsin

yanlız biraz tuhaf bir giriş yapmışsın.

hERKEZİN iSTEGİNE bAGLI Arkd. Sana Tanıt dıyen kım kı

genco arkadaş daha yeni geldi bilmio sanırım gerek yok yazmış işte....

aramıza hoş geldin kardeşim sende

Codes bugün çok yordun beni :[
başlıklarını birleştirmekten bağlantı yalama yaptı :]
neyse bende bu güzide forumun üyelerinden biriyim

Codes' Alıntı:
Slm Benim Adım Emin 1.79 Boy Ela Gozlu 69 Kl bursada oturmaktadyım; Şu an Askerdeyım 68 gun sorna sızlerler daha sık gorusecegız sımdılık k.i.b Bys

dostum tanışma tarzın ilginmiş...walla böyle tanışma olsaydı alllaaahh ...beyler halimiz nice olurdu...düşünsenize

hmm....annemin dedesinin adı ibrahim...3 yıl önceki ayakkabı ipimin markası nıke...arabamın lastiği en son 6 ay önce değiştirdim.......fln fln....nasıl olurdu ama ;)

işin gır gırı nerde kalsın :)

reactor kusuara bakma ınternetı bulduguma dua edıyorum burda :) evde olunca senı daha cok anlarım hadı kolay gelsı nsana:)

reactor kusura bakma ınternetı bulduguma dua edıyorum burda :) evde olunca senı daha cok anlarım hadı kolay gelsın sana:)

şimdilik sadece Hoşgeldin diyorum iyi forumlar zamanla herkesi tanımaya başlarsın :hhman:

Codes' Alıntı:
reactor kusura bakma ınternetı bulduguma dua edıyorum burda :) evde olunca senı daha cok anlarım hadı kolay gelsın sana:)

oncelikle hosgeldin arkadasım ama 2 msj silmen gerekiyor ust uste aynı anda cvp yazamazsın yada hepsini birtanesinde birlestir iyi forumlar

hoşgeldin ii forumlar

hoşgeldin ben hell hellboy : )

hoşgeldin dostum ben squlachi ;)

fazla tanıtmaya gerek yok forumu gezdikçe beni tanırsın

geyiğe beqlerim ;)

hoşgeldin zamanla tanırsın ben shoulder

Geri