Recep İvedik 2 geliyor

χ∂αηтє23χ

Schizophrene
Reaction score
0
Çekimlerine 1 Kasım'da başlanacak film, 12 Şubat'ta gösterime girecek.

İlkinden farklı bir öykü
"Cinemania" programına konuk olan Şahan Gökbakar, 4 milyon 300 bini aşkın seyirci sayısıyla en çok izlenen yerli film unvanını taşıyan "Recep İvedik"in devam filminin senaryosunun tamamlandığını açıkladı. "Recep İvedik 2", ilk filmden bağımsız bir öyküyü anlatacak. 'Ölmeden önce yapılacaklar listesi' hazırlayıp, bunları hayata geçirmeye çalışan Recep'in maceraları anlatılacak.

Gişede geçilirsem delirmem
Filmin 12 Şubat olan vizyon tarihinde bir gecikme olmayacak. Çünkü yapımcı Faruk Aksoy, daha film çekilmeden sinema salonlarıyla el sıkıştı. Öte yandan Şahan Gökbakar, "A.R.O.G"un "Recep İvedik"in rekorunu geçmesi halinde neler hissedeceği konusunda ilginç bir açıklama yaptı: “Recep İvedik'i geçtiklerinde bir delirme anı ya da buhran yaşamam. Rekoru geri almak için kolları sıvarım.”

Kaynak :

ьLцєXтяємє sen nedediginden farkindamissin :))

recep ivedik filmi kadar basit ve çocuksu bir film daha varmıdır acaba...

çok basit cocuksu belki ama hepinize izlettirmiş ikincisinide izlersiniz bence aslında farkında olmadan beyenmişsiniz

hayırLısı .. bunada gidicem inş .
güzeL fiLm , öLe oLmasa rekor kırmazdı .. =)

bazılar sevmıo kaRdesimbiz ne yapalım

1. si güseL diiLdi 2. sindende peq bişi beqLemiorm........

güzel film olmayabilir
ama izlenebiliritesi yüksek bir yapım diye düşünüyorum ben şahsen=)

ikinci fiLmin senaryosu bana bi yerLerden tanıdık geLiyor yani daha orijinal bir senaryo oLbiLirdi
ayrıca iLk fiLm neredeyse dizi gibi bitti
ben recebin hoLLandaya peşinden uçmasını bekLerdim misaL =)

ьLцєXтяємє;3568673' Alıntı:
HırsLı cocuk.. ama ßana cok yapmacık geLiyo.. ßi Cem yıLmaz yada yıLmaz Erdoğan gißi oLması cok zor..

eet ben cmylmz seyretmeden once recep recep dıodum sımdı cem cem diom yapmacık adam

Geri