Recep abimizden özlü sözler

“Camiler kışla, minareler süngü, kubbeler miğfer, müminler askerimizdir.”

sen böyLe dersen Iraktaki camiLeri (kışLaLarı ) de bombaLarLar...oLan sana oLmuyo ne de oLsa

Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok” doğruysaa ...hiç bişey diyemicem yaneeee yazık....

Böyle Atatürkçü (?) bir milletten ancak böyle bir başbakan çıkar...

sap gibi ayakta durmakta ne demek bu dogrumu ya

“Camiler kışla, minareler süngü, kubbeler miğfer, müminler askerimizdir.”

sen böyLe dersen Iraktaki camiLeri (kışLaLarı ) de bombaLarLar...oLan sana oLmuyo ne de oLsa

ayıp bu söylediğin..şimdi senin düşündüklerine zıt biri kalksa dese oh oldu sivas ta yananlara ...böyle iş olmaz.yorumlara dikkat etmek lazım..

ayıp bu söylediğin..şimdi senin düşündüklerine zıt biri kalksa dese oh oldu sivas ta yananlara ...böyle iş olmaz.yorumlara dikkat etmek lazım..

benim düşündükLerime zıt oLan biri böyLe demez.Sonuçta ikiside vahim oLay .
anLatmak istediğim şu ; camiLer kışLa oLarak qösteriLirse , amerikan askerLeri de Iraktaki camiLeri bombaLar. Yani adamın söyLedikLeri zarar işte ....

Başbakanın söylediklerinin hepsini onaylamıyorum fakat birçoğu kanımca doğru analizler,inkar edemeyeceğimiz gerçekler var bu ülkede.... Mustafa Kemal Atatürk “Laiklik Adam Olmaktır” demiş, ben bu düşünceye katılmıyorum ben laiklik taraftarıyım fakat laik olmayan birine sen adam değilsin imasınıda yapmam keza Atatürkte bu imayı yapmamıştır bu söz sadece dini sömürenlere ayaklarını denk alması için bir nidadır bunu farkedemeyipde laiklik propangandası yürütmek başından yanlış bir tutumdur aksi takdirde bu söz çağdaş düzende kabul edilemez

boyle bı adamı basbakan yapan ulke vatandası deılmı.. dıcek tek kelıme bulamıorum... yazık gunah onca sehıdımıze onca yanan yakılan ınsanlara... kendı ulke ınsanımdan korkuyorum.. nereye gıdıor bu turkıye nezaman aklı basında gercek hak hukuk bılen alevı sunnı ayrımı yapmayacak bır kısı nezaman cıkacak ataturk gıbı mılletının ozgurlugu ıcın calısacak bır kısı... hep karanlık devlet hep somurge hep savas...

neye yazık kardeşim sap gibi ayakta durunca bişey olmuyo onun yerine herkes fatiha okusun cok cok daha iidir.

o bır saygı gosterısıdır.. fatıha tabıkı okunur ınsan ıcınden dua eder.. canakkalede kurtulus savasında heryerde allah allah dıe savasıldı... sen saygı durusu duranları dınsızmı goruorsun dua etmedıklerını nerden bılıorsun?

Bu adam Türkiye Cumhuriyeti’ne layık mı?
Bu adam Atatürk’ün Çankayası’na layık mı?
Hem Laik değil, hem layık değil.
Mustafa Kemal Atatürk “Laiklik Adam Olmaktır” demiş,
O zaman bu adam, adam değildir.

bir zamnkı sozleriyle Recep Tayyıp Erdoganın Başabakanlıgı ne kadar hakettigi tartısılır..ki zamanında sarffettıgı cogu dusuncesine katılmıyorum ve bugun hicbir gecerliligi yoktur....ama konuştugun kişi Bu ülkenin Başbaskanı ..biraz saygı seviye lutfen....

neye yazık kardeşim sap gibi ayakta durunca bişey olmuyo onun yerine herkes fatiha okusun cok cok daha iidir.

yani atana karşı saygıda bulunmak sap gibi dikilmekse sana helal olsun diyorum yazık ya bu kadar mı olur birde utanmadan yerine fatiha okusun diorsun gençliği anlamıorum ya biraz mantıklı olsanız keşke

boyle bı adamı basbakan yapan ulke vatandası deılmı.. dıcek tek kelıme bulamıorum... yazık gunah onca sehıdımıze onca yanan yakılan ınsanlara... kendı ulke ınsanımdan korkuyorum.. nereye gıdıor bu turkıye nezaman aklı basında gercek hak hukuk bılen alevı sunnı ayrımı yapmayacak bır kısı nezaman cıkacak ataturk gıbı mılletının ozgurlugu ıcın calısacak bır kısı... hep karanlık devlet hep somurge hep savas...

o bır saygı gosterısıdır.. fatıha tabıkı okunur ınsan ıcınden dua eder.. canakkalede kurtulus savasında heryerde allah allah dıe savasıldı... sen saygı durusu duranları dınsızmı goruorsun dua etmedıklerını nerden bılıorsun?

dua ediyorlarsa tabiki ne mutlu onlara benim demek istediğim ayakta bekleyeceğine fatiha oku tabiki hem fatiha okuyup hem ayakta dursan daha ii olur

aslında ayakta durdugun o 1 dakıka dusunse her turk evladı yasanan savası kazanılan bagımsızlıgı gerı eve dondugunde sap gıbı oturmaktansa ulkeye faydalı bı evlat olabılmek ıcın calısır okur adam olur... dar dusunen degılde genıs dusunen bı basbakan olurdu belkı... gercı turkıye ıste osmanlı dunyaya hukumdarken sımdı amerıka hukumdar bu zaamana getırenlere yazık... onca sehıde yazık..

“Taksim'deki caminin temelini inşallah atacağız”

bunda ne var şimdi?
kaş yapayım derken göz çıkartmayın,muhalefet ederken bazı değerlere saldırmayın gözünüzü seveyim =)
Taksim'deki cami sayısı birdir,kilise sayısını saymak ahmaklıktır ve taksimden rahat 2 kilometre uzağı olan Teşvikiye Camine kadar cami yoktur :goz:

Dipnot:arkamdan yorum yapacaklar için akpli değilim =)

ordakı kılıseler tarıhıdır o yuzden dokunulmuyor... ama camı yapılması kotu bısı deıldır.. camının yanında cem evıde ıstıyoruz madem oyle.. =)

ordakı kılıseler tarıhıdır o yuzden dokunulmuyor... ama camı yapılması kotu bısı deıldır.. camının yanında cem evıde ıstıyoruz madem oyle.. =)

3 tane tarihi kilise varsa,10 tane tarihi olmayan ve birsürü misyonerlik yapan yer.
Hatta çok iyi hatırlıyorum çoğu birleşip Beyoğlu Ülkü Ocağını kapattırmışlardı :)
Birader Müslüman değil misin neden kendini ayrı görüyorsun ki ayrıyetten cem evi istiyorsun ?
İyi o zaman bende 24 saat horon tepeceğim bir yer istiyorum :hhmanD

hoop bi dakka arkadaşlar terbiyesizliğin luzumu yok.
Recep Abi dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Başbakanı'dır. ve Mühür Ondadır. O makamdam bahsederken yavaş olun. Ahmet veya Mehmet kim oturursa otursun orası benim ülkemin Başbakanının makamıdır. Bir Türk genci olarak Başbakanlık makamına laf ettirmem.
Birgün secilemez. veya yasak koyarlar kişi olarak istediğin şeyi söyle.

3 tane tarihi kilise varsa,10 tane tarihi olmayan ve birsürü misyonerlik yapan yer.
Hatta çok iyi hatırlıyorum çoğu birleşip Beyoğlu Ülkü Ocağını kapattırmışlardı :)
Birader Müslüman değil misin neden kendini ayrı görüyorsun ki ayrıyetten cem evi istiyorsun ?
İyi o zaman bende 24 saat horon tepeceğim bir yer istiyorum :hhmanD

Sana katıLıyorum arkadaşım . Taksim'de camii oLmamasının nedeni ; ezan sesiyLe miLLeti rahatsız etmemek (!) ve tepki çekmemektir ...

Geri