ThugNiggaz
Lollipop G
- Reaction score
- 0
-----------------------
“Camiler kışla, minareler süngü, kubbeler miğfer, müminler askerimizdir.”
sen böyLe dersen Iraktaki camiLeri (kışLaLarı ) de bombaLarLar...oLan sana oLmuyo ne de oLsa
ayıp bu söylediğin..şimdi senin düşündüklerine zıt biri kalksa dese oh oldu sivas ta yananlara ...böyle iş olmaz.yorumlara dikkat etmek lazım..
Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok” doğruysaa ...hiç bişey diyemicem yaneeee yazık....
neye yazık kardeşim sap gibi ayakta durunca bişey olmuyo onun yerine herkes fatiha okusun cok cok daha iidir.
Bu adam Türkiye Cumhuriyeti’ne layık mı?
Bu adam Atatürk’ün Çankayası’na layık mı?
Hem Laik değil, hem layık değil.
Mustafa Kemal Atatürk “Laiklik Adam Olmaktır” demiş,
O zaman bu adam, adam değildir.
neye yazık kardeşim sap gibi ayakta durunca bişey olmuyo onun yerine herkes fatiha okusun cok cok daha iidir.
boyle bı adamı basbakan yapan ulke vatandası deılmı.. dıcek tek kelıme bulamıorum... yazık gunah onca sehıdımıze onca yanan yakılan ınsanlara... kendı ulke ınsanımdan korkuyorum.. nereye gıdıor bu turkıye nezaman aklı basında gercek hak hukuk bılen alevı sunnı ayrımı yapmayacak bır kısı nezaman cıkacak ataturk gıbı mılletının ozgurlugu ıcın calısacak bır kısı... hep karanlık devlet hep somurge hep savas...
o bır saygı gosterısıdır.. fatıha tabıkı okunur ınsan ıcınden dua eder.. canakkalede kurtulus savasında heryerde allah allah dıe savasıldı... sen saygı durusu duranları dınsızmı goruorsun dua etmedıklerını nerden bılıorsun?
“Taksim'deki caminin temelini inşallah atacağız”
ordakı kılıseler tarıhıdır o yuzden dokunulmuyor... ama camı yapılması kotu bısı deıldır.. camının yanında cem evıde ıstıyoruz madem oyle.. =)
3 tane tarihi kilise varsa,10 tane tarihi olmayan ve birsürü misyonerlik yapan yer.
Hatta çok iyi hatırlıyorum çoğu birleşip Beyoğlu Ülkü Ocağını kapattırmışlardı
Birader Müslüman değil misin neden kendini ayrı görüyorsun ki ayrıyetten cem evi istiyorsun ?
İyi o zaman bende 24 saat horon tepeceğim bir yer istiyorum :hhmanD