Recep abimizden özlü sözler

Ezan sesiyle milletin rahatsız olduğunuda ilk defa duyuyorum
Sonumuz hayrola....

İstanbul Bahçeşehir Belediyesi, Kemal Aydın (tabiki CHP li) da ezandan rahatsız oluyor.

İstanbul'da mesafelerin uzun olması ve camilerin ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle apartman altları mescide çevriliyor. Banu Evleri Sitesi sakinleri de benzeri bir durumla karşı karşıya. İbadet mekanı olarak tahsis edilen alan için Diyanet'e de resmi müracaat yapılmış. Diyanet de bu talebi olumlu bularak mescit alanını 'cami' olarak tanıyan berat vermiş. Buna rağmen ezandan rahatsız olan bazı site sakinleri olabileceği belirtiliyor. Belediye de bundan hareketle mescidin Bahçeşehir'in imar planlarında ibadet yeri olarak ayrılmadığını öne sürüp 13 Haziran 2008'de mühürlemiş. Belediye, daha da ileri giderek 17 Haziran 2008'de de caminin hoparlörlerinin kablolarını kestirip okunmaya devam eden ezanı susturmuş.

bu sözlerden sonra hala bu adamın arkasında duranların benim için teröristen farkı yoktur.Çünkü bu insanlar benim ülkemin refanı ve bölünmez bütünlüğünü tehdit etmektedir.

Sana katıLıyorum arkadaşım . Taksim'de camii oLmamasının nedeni ; ezan sesiyLe miLLeti rahatsız etmemek (!) ve tepki çekmemektir ...

Ezan sesinden rahatsız olan soysuzun MÜSLÜMANların ülkesinde işi ne...
Cami duvarına pisleyen köpekten ne farkı vardır müslüman bir ülkede Camilere ve Ezanı Muhammede dil uzatan kişinin..!

Arkadaşım yazdıkların gerçekten farklı şeyler gazete arşivlerine girdim 97 yılından öncesi yok bunları nasıl derledin acaba?

camiyi kapatmışlar adamlar ezan dan dolayı böle bi zihniyet yok ya

İstanbul Bahçeşehir Belediyesi, Kemal Aydın (tabiki CHP li) da ezandan rahatsız oluyor.

İstanbul'da mesafelerin uzun olması ve camilerin ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle apartman altları mescide çevriliyor. Banu Evleri Sitesi sakinleri de benzeri bir durumla karşı karşıya. İbadet mekanı olarak tahsis edilen alan için Diyanet'e de resmi müracaat yapılmış. Diyanet de bu talebi olumlu bularak mescit alanını 'cami' olarak tanıyan berat vermiş. Buna rağmen ezandan rahatsız olan bazı site sakinleri olabileceği belirtiliyor. Belediye de bundan hareketle mescidin Bahçeşehir'in imar planlarında ibadet yeri olarak ayrılmadığını öne sürüp 13 Haziran 2008'de mühürlemiş. Belediye, daha da ileri giderek 17 Haziran 2008'de de caminin hoparlörlerinin kablolarını kestirip okunmaya devam eden ezanı susturmuş.

bakın ezan sesinden rahatsız oldugunu bir insanın asla duymadım yalnız şöyle bir durum varr hayatınızda hiç bir minarenin tam karşısında eviniz oldumu yada minaredeki hoparlorun tam karşısına gelen bir evde uyudunuzmu sabah ezanları ve yatsı ezanlarında dışarıda fazla ses olmadıgından dolayı evlere sesler aşırı derecede çok gitmektedir ve bu nedenle şikayetçi olanlarr varr egerki sen nerden biliyosun diye sorarsan 10 yıldır bu işleri yapıyorum babam 36 yıldır bu işi yapıyor. örnek verim istanbulda maltepe merkez caminin minaresinden çıkan sesler sabah ezanlarında ve yatsı ezanlarında fenerbahçeden , ve büyük adadan rahatlıkla dinlenebiliyor belki bu yüzden rahatsız olanlar olabilir ...

dünyanın hiç bir yerinde ezan sesini kimse susturamaz onlar sadece o anlık susturabildiklerini sanarlar . dünya dönmeye dewam ettigi sürece her saniye dünyanın her yerinde ezan okunmaya dewam etmektedir.

Ve henüz 1980’li yıllarda Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk ve Cumhuriyet rejimine karşı etmiş olduğu yemin:

"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim."
Recep Tayyip ERDOĞAN

buna katılmayan ve bunu onaylamayan bır mantık dusunemıyorum....yalan mı?Seriatın mubarek kıtabınızda ınanıyoruz dedıgınız kıtabınızda kı yerını ıyı bılın (anlam kargasası yaratan arkadaslara sozum)seriat dıyerek dısladıgınız ALLAH ın emrı dır...Kımse ırak dakı serıat adı altında halka yasatılan zulme asık degıldır bunu ısteyecek hıc bır mantık yoktur...İslamiyet ve dın denınce lutfen ıkı kez dusunelım...

Geri