Red Alert 2

nowitzki41

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yeni aldığım laptop u ma eski tüfek oyunlarımı yükleyim dedim ama red alert 2 de sorun yaşıyorum önce oyun açılıyordu fakat grafikler bozuktu bütün uyumluluk sekmesini komple denedim başaramadım kaldırayim de tekrar yükleyim dedim şimdi de setup a tıklıyorum hiçbir şey olmuyor işlemlerde bile gözükmüyor yönetici olarak çalıştırsam bile bir sonuç bulamadım 2 gündür uğraşıyorum lütfen bir el atsanız :blushing:

aldığın laptobun ekran kartı intel hd 3000 serisiyle oyunu çalıştırmıyor. diğer setup çalışmama sorununuda yeniden başlatarak pc nı cozebilirsin. nvidia veya ati nın olması onemlı degıl yeni nesil bir işlemcin varsa çalıştırmaz. intel core inside serisi .

evet arkadaşım dediğin gibi yaptım setup ekranı açıldı :) bir daha yükleyince açılır mı onu bilmiyorum inşallah açılır ya :D

evet arkadaşım aynı olay yine oluyor oyun açılıyor arkadaki resmi falan görebiliyorum ama sağ taraftaki tuşlar gelmiyor sesleri duyabiliyorum hatta screenshot yapınca paintte her şey düzgün görünüyor yardımcı olabilecek biri var mı

bu sorunun duzelmez yapabilicek birşeyin yok bende çok uğraştım hiç bir çözüm işe yaramıyor.

tahmin ettiğin kadarıyla değil yani senin normal ekran kartın nvidia veya ati olabilir diğer ekran kartın ise intel hd 3000 serisi bu serinin intelin sitesinde hangi oyunları açıyor hangilerini açmıyor zaten gösteriyor bazılarını açıyor bazılarını açmıyor sonucda alt yapıda intel kullanıyon destek birim olarakda ati veya nvidia yapıcağın birşey yok

aslında bu laptopda çift ekran kartı var intel ve ati olarak açıkçası donanım konusundan pek anlamam ama

evet doğru çift ekran kartı şöyle düşün bir alt yapın var birde gerektiğinde devreye giren bir yapı var zaten bu ikisi beraber çalışıyor ama bütün kaynakçalar alt yapıdan geçip üst kısma ulaşıyor sorunda orda alt yapıdakı olumsuzluklar yüzünden üst yapı dogru çalışmıyor bu yüzden işlemlerin gerçekleşmiyor.

hmm anlıyorum demek istediğini neyse teşekkür ederim ilgilendiğin için iyi geceler ;)

yardımım kısıtlı oldu fazlasıyla :) kusura bakma, iyi geceler

red alertle ilgili sorunu çözebildinizmi acaba...

sorun şu var olan oyun için oldukça yüksek bir donanıma sahip bir pc var dolayısı ile oyun o donanımda çalışamıyor aynı sorun bendede oldu ben uyumluktan windows xp sp3 sectim ve yonetıcı olarak hem oyunu kurdum hemde oyunu öyle açtım sorun çıkarmadı bunu denedin mi bilmiyorum çözüm bulmassın redalert 2 yerine general veya genaral zero oyna :) çok oynamak istıyorsan git oyunu çalıştıra bilecek bir pc topla :)

ben oyunu çalıştırdım hocam bu yeni sistemlerde...arkadaşada yardımcı olmak için yazdım halledebildinmi diye...pc toplamamada gerek yok, yeterince bilgisayarım var...

Geri