Referandumda ‘Hayır’ diyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu olay partiler üzeri bir olay şimdikin nispeten adaleti getirecek her yasay evet. peygamber efendimizde, müşriklerin baskısından korunmaları için sahabeyi habeş kralına göndermişti. oysa habeş kralı müslüman değildi, ancak çok adaletliydi. habeş kralı hem müslümanları hem müşrikleri dinlemiş ve kendi dininden olmayan müslümanları müşriklere teslim etmemişti. adaletin herşeyden üstün olduğuna inanıyorum bir devlet ancak adaletini kaybettiğ zaman yok olur. yeni anayasanın mevcut anayasadan daha adaletli olduğuna inanıyorum.

3 sene geçmiş konunun üzerinden,peki ne oldu?
anayasa hala yapılamadı kanun hükmünde kararnameler uydurularak yandaşlara her türlü imkan sağlandı ve buradaki sözde dinci ama asker düşmanı akp yalakalarının Kenan Evren den hesap sorulacak ümitleri hala sönmedi :) tek değişen bu yalakaların yüzleri olmadığı için clon üyeliklerle hala forumlara uzman yalayıcısı olarak terfi etmeleridir.Sordunuzmu fotoşopçular darbenin hesabını Evren den? Alayınız din taciri paragöz şeref yoksunu insanlar olmuşsunuz.

3 sene geçmiş konunun üzerinden,peki ne oldu?
anayasa hala yapılamadı kanun hükmünde kararnameler uydurularak yandaşlara her türlü imkan sağlandı ve buradaki sözde dinci ama asker düşmanı akp yalakalarının Kenan Evren den hesap sorulacak ümitleri hala sönmedi :) tek değişen bu yalakaların yüzleri olmadığı için clon üyeliklerle hala forumlara uzman yalayıcısı olarak terfi etmeleridir.Sordunuzmu fotoşopçular darbenin hesabını Evren den? Alayınız din taciri paragöz şeref yoksunu insanlar olmuşsunuz.

adam hayatının yorumunu yaptı arkadaşlar..ben saygı duydum

bdp ile muhalefeti bir arada tutup şer üçlüsü diyordu başbakan.. bugün bdp ile yeni anayasa yapmaya hazırlanıyorlar :D :D

en iyisi evet demek askeri cuntaya ve onun getirdigi kanuinlara karsi evet
yeni anayasa yapmak lazim fransiz anayasasi ile bu degirmen dönmez.türkiyeninde kendi anayasasi olmali..yerli mali yurdum mali herkes bunu kullanmali.:D

en iyisi evet demek askeri cuntaya ve onun getirdigi kanuinlara karsi evet
yeni anayasa yapmak lazim fransiz anayasasi ile bu degirmen dönmez.türkiyeninde kendi anayasasi olmali..yerli mali yurdum mali herkes bunu kullanmali.:D

Ne gerek var anayasaya baba yasaya. Size kur'an yeter

Geldiğimiz noktaya bakın. Kıçımızdan ter aktı yetmez ama evetçilere. Hepsi geç farketti nasıl bir tongaya bastıklarını. Kenan Evren hapiste mi peki ?

Geldiğimiz noktaya bakın. Kıçımızdan ter aktı yetmez ama evetçilere. Hepsi geç farketti nasıl bir tongaya bastıklarını. Kenan Evren hapiste mi peki ?

Kenan Evrenin Kendisi belki ortalıkta dolaşıyor ama , Kenan Evrenci Düşünce Hapiste. Hatta Hapisten firar etti dün itibarı ile Mısırda görüldü. En Kötü Demokrasi En iyi Askeri Cuntadan iyidir.

Kenan Evrenin Kendisi belki ortalıkta dolaşıyor ama , Kenan Evrenci Düşünce Hapiste. Hatta Hapisten firar etti dün itibarı ile Mısırda görüldü. En Kötü Demokrasi En iyi Askeri Cuntadan iyidir.

:D ne demokrasisi ya, siz ne çok alışmışsınız Made In USA yazılı demokrasilere. Al, kck senin vatanını tehdit ediyor, dibinde pkk bayrak asıyor, pkk apoyu artık çıkartın diye baskı yapıyor. Güzel demokrasi... Sizin mide ne kadar genişlemiş, en son bıraktığımda bile bu kadar değildi.

Evet dersen cumhuriyet olur (cumhuriyet : koylude olsa, kapici da olsa, profosorde olsa egemenlik "kayitsiz sartsiz" milletindir, halkcilik: herkes egemenlik hakkini kullanada esittir.. Yani o mankenle bir cobanin oyu esittir) ; hayir dersen jakobenizm olur (elitler ulkeyi yonetir, cunku onlar senden benden daha iyi(!) bilir, cunku senin oyunla onlarin oyu esit degildir.. Sen sadece onlar icin calisan bir adamsindir) dunyadaki bu sisteme (adaya bile iki kisi dussen bu sistemde biri robinson digeri cuma olur) kafa tutarsan ipini cekerler ayni gezinin arkadindaki eller gibi.. Ataturk: koylu milletin efendisidir..

O doguda zazu polis teskilati vs olusturan tiplerin amaci zaten burda soylenenler.. ne peki amac:" bak soyle bir iki polis teskilati vs kurduk mu turk kokenliler acayip kıl olacak, hop aralarinda baris olmayacak.. vurup durcaklar 30 yil daha birbirlerini.. bosver biz aralarini bozalim da....kıl tuy gruplar yuzunden buyuk kitleler birbirine dusman olsun.."

allahtan büyük resmi görüyormuşun birde görmesen.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri