Referandumda ‘Hayır’ diyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mesut bey sen hiç yorum yapma istersen..ikidebir ben tarafsızım,ben hukukçuyum diye naralar atıyorsun,daha sonra bize koyu akpli kimliğini gösteriyorsun.
Siz tayyip erdoğanın boyuna posuna hasta olduğunuz için ''evet'' oyu vereceksiniz,demokrasi için değil..Çünkü demokrasi size göre bir amaç değil,araç!!

HOCAM BENIM ICIN PARTININ ISMI ONEL,MLI DEGILDIR. BU PARTIYI DESTEKLLIYORUM CUNKU YARGI ICINDEKI STATUKOYA KARSI HUKUKSUZLUGA KARSI DIRENIYOR BU YUZDEN DESTEKLIYOURM ANLADIN MI! BU YASAYI CHP ATSIN ORTAYA ONA DA SEVE SEVE EVET DERIM TARAFSIZLIGIMA LAF ETMENE GERENK YOK
BEN SANA YARIDIMCI OLMAYA CALISIYORM:d

seni o gaste müsveddesinin ilk sıralarında barındırmalarının sebebi ne sanıyorsun. günü geldiğinde (güya) truva atı gibi kullanmak için.yoksa aydın doğan o kadar şaklaban varken niye sana yazdırsın ki.hem onlar bir müslüman ağzıyla kuş tutsa bir eline güneşi bir eline ayı verse onlara yaranamaz.sen de bunu biliyorsunda yukarıda loopused üstadın da dediği gibi gidecek kapın yok koçum

sonuna kadar evet

neye göre evet? AKP yapıyor ya evet olur tabiki ***
ilerleyen zamanlarda her bilinçli vatandasın yapması gereken gibi araştıracaksın maddelerini inceleyeceksin ona gore kararını vereceksin CHP li CHP hayır dediği için HAYI diyor AKP li AKPLi oldugu için evet diyor kimsede araştırma düşünme okuma one gore kararını verme diye bişi yok bekleyin bakalım bir yerlerinizi yırttıgını AB için cok girersiniz daha

neye göre evet? AKP yapıyor ya evet olur tabiki yandaş yalakacılar sizi
ilerleyen zamanlarda her bilinçli vatandasın yapması gereken gibi araştıracaksın maddelerini inceleyeceksin ona gore kararını vereceksin CHP li CHP hayır dediği için HAYI diyor AKP li AKPLi oldugu için evet diyor kimsede araştırma düşünme okuma one gore kararını verme diye bişi yok bekleyin bakalım bir yerlerinizi yırttıgını AB için cok girersiniz daha

Hacı Ben Okudumda Evet Diyorum. Sen Okuyuptamı Hayır Diyorsun Yoksa CHP Hayır Dedi Diyemi Hayır Diyorsun Merak Ettim =)

Bütün insanlardan yüksek zeka ve yapılmak istenilen şeyleri hızlı anlama özelliği taşımasını isteyemem elbette.

Bende veya diğerlerinde. Her ne ise ne işte. Sonuçta bende veya bir çoğumuzda bu özellikler yokki, başımıza sürekli tarihler boyunca aynı kaynaktan değişik şekillerde sürekli sıkıntı gönderilip duruyor. Bizlerde sürekli gönderilen bu sıkıntıları yaşamaya devam ediyoruz.

Demokrasi çıkmazına girdiler sonunda,demekki demokrasiden anladıkları askeri vesayetin elverdiği kadarmış onların fikriyatında.Gerçi biz zikriyatından biliyoduk ama şimdi ayan beyan çıktı ortaya..Benm açımdan hiçbir anti demokratik değişiklik yok gayet net ve yerinde bir yasa değişikliği yada reformu..

Ayrıca Referanduma hayır diye bir propagandası yapmak hiçte demokratik gelmiyor bana açıkçası..Bu tamamen yönlendirmedir insanları koyun gibi görüp çobanlık yapmaktır.Demokratik açılım sadece açıklanmalıdır halka hayır vermeleri için baskı yapmakta ne demek şimdi.Bu insanların cumhuriyeti de laikliğide demokrasisi de bu kadar işte ..

Ahmet agam sen ve senin gibi dusunenlerin hayir demesi pek bir sey ifade etmeyecek.
Cunku EVET cikacak bu referandumdan.

pkk+mhp+bdp+chp+ergenkon terör örgütü + darbeci zihniyet + bunların yandaşları yoldaşları = hayır

hayırda hayır vardır derken
bunlardan millete ne hayır geldi ...........

pkk+mhp+bdp+chp+ergenkon terör örgütü + darbeci zihniyet + bunların yandaşları yoldaşları = hayır

hayırda hayır vardır derken
bunlardan millete ne hayır geldi ...........

Değiştirin artık plağı , daha düne kadar açılım muhabbetine yanyana oturuyordunuz, pişman değilim diyen teröristi serbest bıraktınız. Siz kimi kandırıcagınızı zannediyosunuz. Bağlamışınız düz mantığa gidiyorsunuz. E bütün gün yandaş yayın okursan, bulanır tabi aklın.

Değiştirin artık plağı , daha düne kadar açılım muhabbetine yanyana oturuyordunuz, pişman değilim diyen teröristi serbest bıraktınız. Siz kimi kandırıcagınızı zannediyosunuz. Bağlamışınız düz mantığa gidiyorsunuz. E bütün gün yandaş yayın okursan, bulanır tabi aklın.

biz değiştirsekde SSKda yeterince ayrcılık yapmıştır PKK lılara salladır oglu onlar cevriri cevriri calarlar o plagı hatrı sayılır bir kişilgi var onların gözünde hem genele eve bile gittiler zamanında almanyada o kadar samimiler yani :lol:

Hey maşallah akpliler Hayır'a karşı bağışıklık kazanmış..Yine Ne hapı içirdiler size? :lol:

Sorunu cevapsız bırakmışlar ben cevaplayayım dedim:D..
Sanırım onlara demokratik toplumun oluşma hapı içirdiler....Hapın tek yan etkisi var oda demokratikleşme yolunda antidemokratikelrle çok uğraşacaksınız..Sen evet dedikçe o hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrr diye bağıracak...

Partisinin kapatılmasına neden olan milletvekilinin milletvekilliğinin sona ermesi uygulaması kalkıyor.
(Bu Madde En Çok Partisi Kapatılanlara Yarar)

Askeri yargı, devletin güvenliğine, anayasal düzene karşı suçlara ait davalara bakamayacak.

-(Asker Devlet Güvenliğini iç ve dış tehlikelere karşı Koruma Ve Anayasal Düzeni,REJİMİ Korumak İle Görevlidir.Askeri yargı bu davalara bakmayacakta sivil davalaramı bakacak ???)

Anayasa Mahkemesi onyedi üyeden oluşacak, TBMM üye seçebilecek, üyeleri 12 yıl için seçilecek. Anayasa Mahkemesi�e bireysel başvuru yapılabilecek, iki bölüm ve Genel Kurul halinde çalışacak. Siyasi parti kapatma ile Yüce Divan yargılamalarına Genel Kurul bakacak.

-(Bireysel Başvuruya Dikkat çekmek istiyorum.Bireysel başvuruda TBMM de etkin milletvekili sayısı fazla olan kesim kendi adamını Anayasa mahkemesine rahatça sokabilecek.Bağımsız Yargı bertaraf edilecek.Siyasi parti kapatma ile yüce divan yargılamalarına genel kurul bakacak maddesi ise sadece ve sadece ileride olusabilecek tehlikelerde (iktidarın değişmesi yada hükümetin düşmesi gibi) iktidar sahipleri kendilerini güvence altına alıp yargılanma korkusundan kurtulacaklar.)

HSYK, 22 asıl ve 12 yedek üyeden oluşacak, Başkanı Adalet Bakanı olacak, Müsteşarı doğal üye olacak. Birinci sınıf hakim ve savcılar ile idari yargı hakim ve savcıları da Kurul�a görev yapacak.

(Anayasa Mahkemesi değişikliğindeki taraflı yargı yolu bu madde içinde geçerlidir.Bakan'ı iktidar seçer.HSYK başkanı iktidarın adamı olur.Eee ne kadar bağımsız bir hukuk devleti değilmi ??)

Bu maddelerden sonra Hukuk devletindemi yaşıyoruz diyeceğiz hala yoksa iktidar devletindemi ona halk karar verecek...

referanduma götürülecek anayasa paketindeki ağır hukuk terimlerinden halkın bişey anladığına inanmıyorum. sanırım güven oylaması sekline dönüşecek bir referandum yaşayacağız. mevcut anayasanın askeri anayasa olmasından dolayı evet diyeceğim, ama akp ye asla hayırrrr.

Demekki biz evet vereceğiz Hakanla aynı cepheye düşmek benm için onur kırıcı olurdu.

referanduma götürülecek anayasa paketindeki ağır hukuk terimlerinden halkın bişey anladığına inanmıyorum. sanırım güven oylaması sekline dönüşecek bir referandum yaşayacağız. mevcut anayasanın askeri anayasa olmasından dolayı evet diyeceğim, ama akp ye asla hayırrrr.

Bence sende bişey anlamışa benzemiyosun yoksa halk üzerinden bu tabiri kullanmak ne haddine.

Bence sende bişey anlamışa benzemiyosun yoksa halk üzerinden bu tabiri kullanmak ne haddine.

sen bişey anladıysan gevezelik edeceğine anladığını anlatta aydınlanalım. ayrıca akp ye oy vermediğim halde ewet diyeceğim. çünkü halkından kopuk elit yaşayan askerlerin yaptığı bi anayasa ile yaşamaktansa, çokta iyi olmayan sivillerin yaptığı anayasa ile yaşamayı tercih ederim. yinede iddia ediyorum çogunluk tuttuğu partiye göre oy kullanacak. aynı maddeleri başka bi parti anayasa haline getirseydi bu kez de akpliler hayır diyecekti.

yinede iddia ediyorum çogunluk tuttuğu partiye göre oy kullanacak. aynı maddeleri başka bi parti anayasa haline getirseydi bu kez de akpliler hayır diyecekti.

Ben bir AKP li olarak şunu çok net olarak söylüyorum ki. Demokratik standartlarımızı yükseltecek askeri diktayı bitrip özgürleşmeyi sağlayacak maddeleri kim düzenlerse düzenlesin ben "EVET veririm.

Mesela CHP nin şimdiki gibi faşist darbeleri değilde sosyal demokrasiyi birazcık da olsa savunduğu dönemlerde hazırlattığı anayasa metinleri vardır. inan ki bügün o maddelerin büyük çoğunluğuna Evet derim. Ama şimdi onlar bu raporlarına sahipçıkmıyorlar by düşüncelerini savunmuyorlar orası başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri