Reflexive Games 2009 All Crack

Arkadaşlar Burdaki Lİnk Hata Veriyor. Bu program Bende Var Rapidshare ye upluad ettim isteyen buradan indirebilir..
Kullanımı
Dosyayı İndirdikten Sonra ReflexiveUnwrapper works 100% klasörün deki bin klasörünün içinde bulunan unwrapper uygulamasını açıyoruz bize cracklamak istediğimis oyunun program filesteki exe sini göstermemizi istiyor. gösterip oyunu açtıktan sonra aynı yerde uzantısı . rwg olan dosyayı masaüstüne kısayol oluşturup oyunu sınırsız bir şeilde oynuyoruz..

mesela cracklamak istediğiniz oyun Ricochet.exe ise crackladıktan sonra Ricochet.RWG.exe dosyasından açmanız gerekiyor..

http://rapidshare.com/files/281039045/Reflexive.rar.html

Eylem ağustos eylül ayına kadar olan programlar için evet o geçerliydi ama artık yeni oyunlarda onu kullandığımızda hata veriyor yeni programı daha bulamadım bilgisi olan varsa buradan paylaşırsa sevinirim. mesela ekim kasım da cıkmıs oyunları patchleyebiliyorsanız lütfen yöntemi bizlerle paylaşın. Bulursam ben de paylaşırım.

Eylem ağustos eylül ayına kadar olan programlar için evet o geçerliydi ama artık yeni oyunlarda onu kullandığımızda hata veriyor yeni programı daha bulamadım bilgisi olan varsa buradan paylaşırsa sevinirim. mesela ekim kasım da cıkmıs oyunları patchleyebiliyorsanız lütfen yöntemi bizlerle paylaşın. Bulursam ben de paylaşırım.

ben de aynı sorunu yaşıyorum..

oyunu detaylı açıklrsan güzel olur. teşekkürler

ilk link de son link de uçmuş arkadaşlar, premium üyelik ile upload yapabilcek olan yok mu

bu yıla ait yeni linki olan varsa eklesin lütfen, artık oynayamıyoruz oyunları :(

Neki bu arkadaşlar ne işe yarar anlmadım :S

Geri