Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PKKnın elindeki biri kaymakam sekiz kamu görevlisi BDP milletvekilleri ile İHD ve Mazlum-Der temsilcilerine, Kuzey Irak'ın Türkiye sınırına 30 kilometre uzaklığındaki Amediye İlçesi yakınlarındaki Zap bölgesinde teslim edilecekti. Ancak son anda ilginç bir gelişme yaşandı. Teslim alacak heyet buluşma noktasına 100 metre kala geri döndü. 1 saat sonra kriz aşıldı. Teslim alacak heyet ile PKK'lılar bir araya geldi, durum değerlendirmesi yapıldı. Saat 11.00'de kamu görevlileri heyete teslim edildi.
Kamu görevlilerinin Zaho'da aileleri ile görüştükten sonra Habur'dan ülkeye giriş yapacağı bildirildi.
Arkadaş Türkiye elden gidiyor bu ne sabah sabah gerildim. Resmen düşmanı kendi elimizle alıyoruz içeri düşmanımızla yüzyüze görüşüyoruz ne biçim bi iş oldu bu böyle AKP'ciydim ben valla sövesim geldi..
Napmaya calışıyor bu adam son zamanlarda iyice kızdırmaya başladı beni bi gss-13 primi çıkardılar başımıza ulan 3 kuruş para veriyo onuda nasıl alcam diye sasırıyor bu adam ya.. Başka bi forumda olaydım sayar söverdim.. Anasını sattımın memleketini bırakmadınız ortada napmaya calışıyon be adam anlamadım ki !!!!