reklam oku para veya bilyoner para kazan-superteklif

turkuaz81

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bu siteden gönderilen reklamları okudukça kazanacağız.herkes üye olup arkadaşlarını da davet ederse her okunan reklam başına belli puanlar var.bu puanları biriktirdikçe kazanacağız.isterseniz puanınız 25000 olursa bilyoner.com sitesinde kullanabilirsiniz.yapmanız gereken sadece üye olup arkadaşlarınızı davet etmek ve maille gelen reklamları okumak.üye olduktan sonra çok reklam almak için profil ve tercih bilgilerinizi tam doldurun, bu doldurma için 5000 puan veriyor zaten.herkese bol kazançlar.

http://www.superteklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=95a32d09-ae32-463b-8a1e-6190e3db9833

benim verdiğim linke tıklayarak üye olursanız sevinirim.teşekkürler.

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.üye sayımızı artırarak daha çok kazanabiliriz.

saolasın kardeş

üye olup arkadaşlarınıza da davet gönderin.teşekkürler.

hem ben hemde senin getireceğin arkadaşlarından sen kazanacaksın.böle düşünme.sende arkadaşlarını davet et üye yap beraber kazanalım.

hala akıllanmadınızmı lem siz.saçma saçma konular acıosunuz.

neden saçma olsunki.reklam okumak kaç dakikamızı alacak.kaybedecek bişi yok ortada.

hala aynı şeyler.....nette hep aynı şeyler dönüyo..biz neyin ne olduğunu ii biliyoruz

konu eski ama yazmak istedim yınede ,soruyorum bu yolla acaba reklam şirketimi kazanıyor yoksa oraya üye olup gelen reklamlarımı tıklayıp okuyanlar mı ?
madem öle okumakla para verıyorlar 70 milyon işi gücü bırakalım alalım evımıze pci bide net bağlayalım gece gunduz nöbetleşe şirketın bıze yollayacağı reklamları okuyalım :):):)
HAYIRLI KAZANÇLARRRR

Pff :) ßoş ŞeyLer ßunlar.. ßen Çok Üye Yaptım 100 ytL qeLinje.. Sahte üyeLikLer aÇılmış fiLan diyoLar Yani ßi ßahane ßuluyolar.. Ve Parayı VermiyoLar.. Taßy.. ßu Herzaman diiL Ama qeneLde ßöle anLıjann.. Salla qit Alnının TeriyLe Kazan Daha ii Kolay qeLsin.

Geri