Reklam Reklam Reklam .......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coolzenith@7

New member
Reaction score
0
Sagduyuluyuz kımsenın suphesı olmasın ama bu reklamdan baska bırsey degıl... Icerıgı tamamen mp3 olan 200 bın uyelı (ısım vermek ıstemıyorum) forum sıtelerı halen dımdık ayakta dururken muyap ve telekom kalkıp bahsettıgınız sıtenın yayınını durdurcak ölemi? hıc sanmıyorum bahsettıgınız forumunda bu denli reklam merakını anlamıyorum sureklı olmayan seylerı varmıs gıbı gosterıp gundeme gelmek ıstemesı komık...

Dark_Angel

mod arkadaşlarım umarım bu duyuruyu silmezler...bu sadece xxxxx ye değil bütün forumların başına gelebilecek bir olaydır...

sağduyunuzu ve desteğiniz bekliyoruz....

saygılar....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sanırım yanlış anlaşıldım...amacım reklam yapmak değildi....

hackhell yönetimine saygılarımı sunuyorum...

bu muyap da ...
tobe tobe adamı kötü konuşturtcaklar...

neden böyle bir uygulama yptıklarını açıklar mısın?

mp3 uygulması nedeniyle olduğunu söylüyorlar ama zaten 4-5 ay önce yasaklandı.forumtr olarak yayınlamıyorduk bizde anlamış değiliz...arkadaşlar sadece bir forumun baına gelip kalmıyacak bu olay bakın ben 4-5 foruma üye olan biri olarak söylüyorum..hepsini düzenli aralıklarla takip ediyor ve seviyorum ama yakında o forumlarıda yasaklar bu zihniyet...

sizden istediğimiz gelin forumtr üye olun destek verin demiyorum asla böyle bir terbiesizlik yapmam hackhell e sonuna kadar sahip cıkın anlasıanlar hepimizn tek yumruk olduğumuz net alemi olarak...

bana kızacaksınız ama iyide reklam olmuyor değil ;)

ya nett alemi felan yokdur zaten bu tür yerler hayattır hayatın içinden karakteleriz bizlerde ama gel görkü burası tr vede mahkum olmasakda bu tür şeyler olmaya devam edecekkk
( istemeye istemeye )

dark üstad böyle daha güzel olmuş ;)

evet bencede x :) bende arada hh ye fbi'dan bı ındex atıp tum forumlarda duyurcam fbi sitemizi kapattı cekemıyolar dıye...

Dark_Angel' Alıntı:
evet bencede x :) bende arada hh ye fbi'dan bı ındex atıp tum forumlarda duyurcam fbi sitemizi kapattı cekemıyolar dıye...

fbi güzel telekom olayı kopya olur ya da olmadı mit olsun bizimde iki fotomuzu ekleriz yakalanırken çekmeyin biz ürünü ön plana çıkarmaya çalışıyorduk diye amanın ntv yede de yazarız Türk forumlarına darbe ... walla varya hitin gözüne gözüne vurarız ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri