Reklam Yorumları

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Arkadaşlar sevmediğimiz, yada aklımıza cinlik gelen reklamları mizahi yönde yada herhangi bir biçimde yorumlayalım dedim..Farklı birşeyler çıkabilir.Çünkü hayata herkes farklı açıdan bakıyor.Bir dahaki sefere reklamı izlerken belkide bambaşka yönden bakacağız.

Hepiniz şu exper exper diye saçmalayan reklamı bilirsiniz herhalde..Ne amaçla yapıldığını çok merak ettim .. Yani exper alacağız bi lap top mu yoksa köpek mi ?? Ne amaçla kullanacağız ??

Onu geçtim reklamın başında baba ile oğul futbol oynuyor herhalde experde kutsal ruh hikayesine girmişler.Yanlız başka birşey daha var bu evlilik mantık evliliği olsa gerek.

Çünkü adam salak anlamıyor, mutfağa doğru atıp duruyor, ama zengin herhalde.Birde cümle var ya "aşkım bizm için koridor futbolu arttık bitmiştir şeklinde" ya bi get...

Cinsler mi hastalar mı ne..Buyrun bi kaç tane exper sloganı

(exper dalga konusu olur)
-exper exper bune lan euheuhe çıkmıyor mu senin cd-rom ??? istersen çapkınlığa gidelim teknosa ya hahhhauhauheuheuhue

(Türk işi)
-exper ben içtimi sağlam içerim ona göre ..
+ ben seni rakı diye klavyeme damlatırım be

-exper exper mucuk (fareye doğru el harekti)
+oyynamaaa

mesela cappy reklami oynar, benim pederden yorum gelir

-güneşi elinde taşıyor da mına koduğum, küresel ısınmadan haberi yok mu lan bunun?

gel de hak verme a.q.

dido reklamı.
aslında alcan bi karton dido sokcan herife. çok kaşınıyor lan. ülkemizi yabancılara yanlış tanıtıyor. gören de Türkiye'de uyuşturuculu çikolata satıyor sanar.

baba bak şimdi rocco lolipopunun reklamını izliyorum..Reklamda cd çaların kapağına bağlanmış rocco var adam yalamaya çalışıyor sırt üstü yatıp..

Ne bu şimdi ya ??? hangi birimiz yapar.Rocco reklamınıda sevmem zaten.Diğer reklamındada adama lolipopu atıyorlar adam ağzınla yakalamaya çalışıyor.

Kardeşim 1 şeker altı üstü 1 tanesini yedirmek için 100 şekeri heba etmeye ne gerek var ??? NE yani bana kalırsa bu reklamlarda şunu diyor psikopat ne yapacağı belli olmayan adam rocco yer...

Zaten şekerin adından dolayı bi kıllığım var.

Geri