Reklamlar Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LoNeLY

New member
Reaction score
0
merhaba;

Siteniz gerçekten güzel bir site. Reklam almanızda gayet doğal ama şu kendi kendine açılan reklamları kaldırabilirmisiniz? çok uyuz birşey abuk subuk reklamlar durmadan açılıyo sinir oluyorum . Benden başka rahatsız olan arkadaşlarında olduğundan eminim. Text veya banner reklamlar gayet guzel fakat popup reklamları lütfen kaldırın. Sayın adminler lütfen gereğini yapın :)

buna benzer konular defalarca açılıp kapandı.yakında buda kapanır.
483 bin kişiye hizmet weren bi site reklamsız ayakta duramaz arkadasım.eger çok rahatsız oluyosan firefox kullanabilirsin

saygılar...

kaldırılsın, kaldırılsında... bu işler öyle masraflı ki. birde sürekli ilgi ve vakit isteyen işler.
zaten dark'ın nasıl bu kadar vakit bulabildiğini anlayamıyorum. öyle ki ben smmm sınavları yüzünden 5 bin kişilik siteyi kapamak zorunda kaldım, uğraşamadım. bu site hala dimdik ayakta. hemde birlikte yola çıktığı birçok kişinin şerefsiz çıkmasına rağmen dimdik ayakta.
bence hh'yi reklamlarla sevmesini öğrenmek gerek.
dark, biri seni durdursun :D

200 kere aynı konu açıldı.. 500 kere açıklama yapıldı.. daha neden uzatıyosunuz bu konuyu...

önerine gereksiz gözüyle bakıyorum...

aynı konuya tekrar donus bende acmıstım zamanında da adamlar haklı reklam önemli...

Arkadaşım, sabit başlığa bakman yeterli. Böyle gereksiz konular açmazsın bir daha ki sefere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri