Resident Evil: Operation Raccoon City

SpooKs `

єภ๔๏קlคz&#3667
Reaction score
0
Bir süredir ortalıkta dolanan takım tabanlı Resident Evil oyunu söylentileri geçtiğimiz gün gerçek olmuş ve Resident Evil: Operation Raccoon City duyurulmuştu hatırlarsanız. SOCOM serisinden tanıdığımız Slant Six Games'in geliştirdiği ve takım tabanlı oynanış mekaniklerine sahip olacak bu yeni Resident Evil oyunu, aynı zamanda serinin Capcom tarafından geliştirilmeyen ilk oyunu olma özelliğini taşıyor. Dolayısıyla seriye gerçek kimliğini katan Shinji Mikami ismini de artık unutsak fena olmaz.

Yayınlanan videoya bakarak oyunla ilgili bir yargıda bulunmak pek mümkün olmasa da; Resident Evil 5'in epey eleştiri alan aydınlık ortamlarından sonra Raccoon City'e dönülüyor olması hayranları memnun edebilir. Bu arada videonun sonunda "ne oluyor lan burada" tribine giren karakterin Resident Evil 2 ve Resident Evil 4'den hatırlayacağınız Leon S. Kennedy olduğunu belirteyim. Belki gözden kaçar.

Resident Evil: Operation Raccoon City, kış aylarında raflarda olacak.

Oyun ile ilgili Video

[video=Resident Evil: Operation Raccoon City]4254[/video]

Bu bilgisayar oyunu mu?
Hiç bio5 in yaması gibi durmuyo bio4 te up uzun yerler vardıda son oyunda kısacık ama görüntülere bakarsan hiçte 5 gibi durmuyor daha çok 3 il4 arası gibi.
Anlamadım doğrusu...

Oyun başlığını okumamıssın sanırsam Bu bio5 değil RE 5 ( Ölümcül Deney 5 )

Oyun başlığını okumamıssın sanırsam Bu bio5 değil RE 5 ( Ölümcül Deney 5 )

:)

Kusura bakma bu oyunun meraklısı sandım seni..

Bihazard(Ölümcül Deney)Resident Evilin anlamı başka :D...

Neyse araştırdım ben biraz kışa doğru bilgisayar için çıkacakmış...

Sen Bio diye kısaltınca başka bi oyunun kısaltımışı varda onla karıştırmışım :)

Geri