Resimli Program Anlatım Bölümü İstek, Yardım ve Şikayet Hattı

norton ghost 14 ü resimli şekilde ayrıntılı olarak anlatırmısınız arkadaşlar

video daha iyi olur :) yanlız videolu anlatım bölümü yok onu nasıl yapcaz :D

Arkadaşlar Apple Mac Os X Snow Leopard (Hackintosh) arıyorum lütfen yardım edin...1 aydır kurmaya çalışıyorum olmuyor ilgilenen veya kurmayı başaran bi arkadaş yardım edebilir mi bana lütfen..

Sistem Özellikleri:

Anakart: Gigabyte G31M-ES2L

Ekran Kartı :Asus HD3650 Silent 1 Gb

İşlemci : İntel E44oo İşlemci (SSE 2 ve SSE3 desetekli)

Ram : Kingston 1 Gb Ram 800 Mhz

Yardım edin...

Arkadaşlar rapide bazı belgeler yüklemiştim o belgelerde şimdi elimde yok fakat rapid i açtiğımda error veriyor bu yüklediğim adresi tekrar açabilmem için ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı acaba tşk ederim....

Upload ederken sana down ve delete linklerini göndermiş olması gerekiyor.
Şayet free kullanıcıysan muhtemelen linkler silinmiştir.
Yapabileceğin pek fazla birşey yok malesef.

kardeş yardımların için tşk.
bana WPI nasıl yapılır resimli veya videolu anlatım verebilirmisin

Arkadaşlar bilmiyorum biliyormusunzZ...aklımda bi program yapma var!!! yapcam program kullanılcak bişi değil.. matematik ve mantıksal!!!...programı flash cs2 yardımıyla yapılcak...fakat beceremiorum... arkadaşım ttnet vitamin serverine girip bişiler çalacaksın demişti pek anlamamıştım...nyse yapmak istediğim program şöle: progmı açtıqımızda 0-100 arası sayı gelecek
karışık ama anlaşılır... her sayının yanında bir harf yada sembol olcak.... karşımızdakine içinden bi sayı tut diyecez örneğin o tutcak mesela 56 tuttu. 5+6:11 56-11:45 çıkacak... sayıların arasından 45 i bulcaz ve yanındaki sembole bakcaz örneğin ® işareti var..sonra fareye tıkladıqımızda ® bu işaret çıkacak.. arkadaşımızda şaşıp kalacak!!! yardım lütfeNN

arkadaşlar sizden bir ricam olacaktı. ben jdownloadın son sürümü ile konteyner oluşturmak istedim resimli anlatımlar hep eski sürümler için bana yardım edebilir misiniz?

Arkadaşlar sitede okadar arştırdım birkaç tane nero 9 programı verilmiş ilaçlarıda içinde fakat kurulum anlatımları hep ingilizce olduğundan pek çözemiyorum. Kısaca şunu istiyorum full bir nero 9 programını hem xp hem vista hemde windows 7 için nasıl kuracağız Şunu resimli olarak bizim anlayacağımız şekilde linkte vererek bir arkadaş anlatabilirmi? şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar sitede ve bu konuda yeniyim. keylogger nasıl yapılır nasıl gönderebilirim yardımcı olur musunuz :S

arkadaşlar everest ultimate 5.3 kullanımını bilen var mı acilen lazım bana?

bir de ben pc'ye XPpro yükledim ancak lan driver'ı yükleyemesim neden olabilir acaba?

Sentez Shop Yıl sonu devir işlemi için yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar çok acil teşekkür ederim

arkadaşlar internet download accelator programıyla rapid premiumum den dosya indiremiyorum. kb lik iniyor yardımlarınızı bekliyorum. biraz önce konuyu yanlış yerde açtım. Özür diliyorum.....

Xbox360 oyunlarini hangi programm ile kopyalayabilirim yanliz orginal oyunlari kopyalamak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden ilginiz ve yardiminiz icin cok tesekürler

Geri