revolation

bizde seni seviyoruz revo Allah mutlulugunu daim etsin...

çok genç yaşta baba olmuşsun ne güzel bir duygudur bu Allah sizi ayırmasın kız babası olmakta çok zordur bilesin büyüdüğünde baba tırnağıma oje sür derse hiç şaşırma (ben öle yapmıştım) son fıkra gibi olayda süperdi bende sağlık sektöründeyim ama ex in anlamını şimdi öğreniyorum

güzel bi röportajdı elinize sağlık

ahaha gerçekten fıkra gibi bir olaymış =)
seni tanıyordum, tekrar tanımam daha güzel oldu
ailenle mutluluklar, gelsin hsler ;)

ailenle bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle rewo..

:melek hocam aslında baslarda senden hoslanmıyodum ozel mesajlardakı atısmamız fılan :D sımdı senden ozur dılıyorum kardesım bunu okuduktan sonra senı daha ıı tanımıs oldum umarım benı affedersın:victory

ALLAH analı babalı buyutsun
hayatda basarılır
erken ewlenmıssın ama
darısı bız bekarlara:)

revolation da iyi niyetinden şüphem olmayan samimi bi arkadaşımız. hackhelle faydam nasıl dokunur diye bakar hep.. gerçi genelde panikle sonuçlanır ama olsun :D severim kendisini

yeğenimizde dolma gibi yanaklar var maşallah :D Allah analı babalı büyütsün

Röportaj için teşekkürler

Her zamanki gibi harika bir reportaj. İnfatuate Ve revolation teşekkürler.. :) Tanışmak her zamanki gibi çok güzel :) Bütün evlilere ve evleneceklere hem bu dünyada hem ahirette mutluluklar dilerim.

Güzel Bir Konuşma geçmiş...

Annemde benim emekli hemşire bir sürü dilce konuşuyorlar bende anlamıyorum :D

seviyeli ve dostlukların olduğu bir ortam hackhell'ı seviyorum bu arada emeğinize sağlık güzel bir röportaj olmuş sizi kutlarım sağolun bu arada kızını allah sana ve eşine(yengemize)bağışlasın yeniden teşekkürler :victory :victory :clap :clap

Çok Güzel bir roportaj olmuş..
Bu sayede Okan abimizi tam tanıdık ;)

Revolation Eğer Konya Akşehirli ise Baba Tarafın Yemin ederim Akraba Çıkabiliriz...

Benim dede - Baba tarafında Akşehirli Hangi Yörüklerdensin sen ? Biz Her yaz yörük şenliğine gideriz.. akşehir'e ( ciddiyim bu konuda )

Bu arada güzel bir söyleşi. :)

Okan abi seni tanimak güzeldi nedense seni kendime cok yakin gördüm ve ortak noktamiz var baya mesela bende tokatliyim ve en sevmedigim sey haksizlik ve 29 mayis dogum günüm :) ailenle mutluluklar diliyorum sana hoscakal.

Olaya koptum ya:D Ellerinize sağlık çok güzeL olmuş.:goz:

adaş abime bak be kzıın çok şirin abi

seni tanımak güzeldi revo baskan ex olduysa rezz caırsınlar:D:D:durdurun

valla çok şirin bi kızın var. Alah sağlıklı ömürler versin. Revoyuda tanımış oldum... Güzel Bi Sohpet Olmuş...

Geri