Romantizm ßöLümü Mod AdayLığı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-ZeYNA-

♥ŞiiR PeRi'Si♥
Reaction score
1
Romantizm ßöLümü Pek Tabiki VazgeçiLmezim...Kopuk Dadım merwişim işini Harika Yapıyor ama izni oLursa Onun Yanında oLmak isterim ve ßende Romantizm ßöLümüne Mod Adayıyım...

Sonuç ne oLursa oLsun + yada - Veren Tüm arkadaşLara Teşekkür Ederim...

Şiir insanın ßazen DiLLe anLatamadığı keLimeLerdir...
Şiir KeLimeLerin Dansı Yürekten geLen SözLerdir...
ßu yüzden Şiiri Çok Seviyorum....

SaygıLar...

Hakkinda Hayirlisi Olsun Canim Olumlu [+]

+ hayırlısı olsunnn

BöLümün daha da zenginLeştiriLmesinden yanayım.Umarım iLerki zamanLarda romantizm/duygusaLLık böLümü ayrı bir kategori içerisine aLınarak aLt başLıkLar açıLır.Bunu öneriLer kısmına da yazmıştım.
Ayrıca böLümün 1 moda daha ihtiyacı oLduğunu düşünüyorum.BöLüm modu görevini çok iyi yapıyor fakat bir kişi daha oLmaLı.Bu da senden iyisi oLamaz..

+1 hayırLı oLsun şimdiden..=)

zeyna'm tabiki (+)

40 yıLda 1 uğradığım bi böLüm.. Ama senın oraya kattıkLarını bıLıyorum kişiLik oLarak zaten sağLamsın..

DestekLiyorum meLike..

++ oLiver pascaL nouma..

İlgilendiğin ve katkıda bulunduğun bi bölüm gördüğüm kadarıyla.Kopuk dadıda olumlu bakıyorsa neden olmasın.

+1453

Her zaman bir bölüme 1 den fazla mod faydalı olacağı kanısındayım bölümün daha zegin içeriğe kavuşması bakımından ve ilgili bölüm Romantizim olunca bu işi layıkıyla yapabilecek en en doğru kişi olduğunu sanıyorum

Benden sana kocaman +20 :thumbup1:

Şimdiden başarılar dilerim. Sana kocaman bir (+)

Forumdaki duruşun yaklaşımın ve alçak gönüllüğün bir yana yönetimde olman ve o bölüme katkıda bulunacağını istikrarı sağlayacağına gönülden inanıyorum.Sözü üst kurula bırakıyorum sevgiler melikecim =)

FazLa Söze Gerek yok o bölümde verdiklerin ortada ayda birde gelsem konularını görüyorum Daima +++ hakkında hayırLısı oLsun

oLumlu

+19

Tereddütsüz +BlackEaqLe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri