AngeL Of Death
Wishmaster
- Reaction score
- 0
Merhaba arkadaşLar
Önerim gayet net.Romantizm/duygusaLLık başLığının Off - Topic kategorisinden çıkarıLıp ayrı bir kategori içerisine aLınarak aLt başLıkLarına şu başLıkLarın açıLmasını öneriyorum;
Önerim gayet net.Romantizm/duygusaLLık başLığının Off - Topic kategorisinden çıkarıLıp ayrı bir kategori içerisine aLınarak aLt başLıkLarına şu başLıkLarın açıLmasını öneriyorum;
-[Sevgini haykır]
-[Aşk ve Sevgi Yardım Hattı] Anlat, paylaş, içini dök, fikir al, çözüm sun, çekinme..
-[İçimizden GeçenLer & DenemeLer] Geçip gitmesinler. Kaybolmasınlar..Kendi deneme yazıLarınız yada çok beğendiğiniz deneme yazıLarını bu bölüme yazabilirsiniz..
-[İtiraf] Size özel itiraflarınız..İçinizde kalmasın itiraf edin rahatlayın..İtiraflar üzerine fikirleriniz
-[Mektup] Sevdiklerinize söyleyemediğiniz Hislerinizi Duygularınızı Özlemlerinizi mektup yazarak anlatın..
Uzun zamandır böyLe bir yeniLiğin siteye yarar getireceğinden bahsediyordum.MaLum aşk-sevgi-romantizm hissiyatı bir insanın hayatında en çok karşıLaştığı durumLardandır.: )Bu değişikLikLerin yapıLmasının siteye çok büyük yarar sağLayacağı kanaatindeyim..
SaygıLarımLa..