Romantizm/DuygusaLLık BöLümü

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0
Merhaba arkadaşLar

Önerim gayet net.Romantizm/duygusaLLık başLığının Off - Topic kategorisinden çıkarıLıp ayrı bir kategori içerisine aLınarak aLt başLıkLarına şu başLıkLarın açıLmasını öneriyorum;

-[Sevgini haykır]

-[Aşk ve Sevgi Yardım Hattı] Anlat, paylaş, içini dök, fikir al, çözüm sun, çekinme..

-[İçimizden GeçenLer & DenemeLer] Geçip gitmesinler. Kaybolmasınlar..Kendi deneme yazıLarınız yada çok beğendiğiniz deneme yazıLarını bu bölüme yazabilirsiniz..

-[İtiraf] Size özel itiraflarınız..İçinizde kalmasın itiraf edin rahatlayın..İtiraflar üzerine fikirleriniz

-[Mektup] Sevdiklerinize söyleyemediğiniz Hislerinizi Duygularınızı Özlemlerinizi mektup yazarak anlatın..

Uzun zamandır böyLe bir yeniLiğin siteye yarar getireceğinden bahsediyordum.MaLum aşk-sevgi-romantizm hissiyatı bir insanın hayatında en çok karşıLaştığı durumLardandır.: )Bu değişikLikLerin yapıLmasının siteye çok büyük yarar sağLayacağı kanaatindeyim..

SaygıLarımLa..​

Bence güzel olur biraz değişilikle tabi :) Mesela ikisi aynı gibi (içinizden gelenler ve sevgını haykır) .....ikisi sadece içinizden gelenler adlı bölümde açılabilir ..Birbirine yakın olan bölümlere gerek yok gibi .

İçinizden Gelenler
Mektuplar
İtiraflar olabilir mesela...

Aşk , sevgı yardım hattı gereksiz gibi...benim düşünceme göre ..

Bence güzel olur biraz değişilikle tabi :) Mesela ikisi aynı gibi (içinizden gelenler ve sevgını haykır) .....ikisi sadece içinizden gelenler adlı bölümde açılabilir ..Birbirine yakın olan bölümlere gerek yok gibi .

İçinizden Gelenler
Mektuplar
İtiraflar olabilir mesela...

Aşk , sevgı yardım hattı gereksiz gibi...benim düşünceme göre ..

Evet bazıLarı aynı oLabiLir.Ben sadece öneri oLarak sundum.Karar yönetimin..=)

Aşk ve Sevgi Yardım Hattı en gerekLi başLık bence..Sırf bu başLık için biLe aramıza aktif birçok üyenin katıLacağı düşüncesindeyim..=)

Dostum Bolumun Moderatoru Varken Yonetim Dahil Adminler Dahi Oraya Bolumu Acamaz...
Cunku Hackhell in Prensibi Bu , O Bolum Moduna Zimmetlenir ..
Bu Tur Onerilerinde Eger Bolum Moderatoru Varsa Ona Yap Onerini..
O Zaten Uygun Gorurse Gerekeni Yaptirtir..

içinden geçenler denemeler mektuplar... bunların temeli aynı sayılır. hisler belirli bir düzen içinde yazıya dökülecek. farklı farklı bölüm açılmasına gerek olduğunu sanmıyorum bir bölümde toplanabilir; ama romantizmde değil. denemeler edebiyatla ilgilidir. açılacaksa bile o bölümde olması daha bir mantıklı geliyor bana.

itiraf; herteldende bir konuda vardı. gerekirse bölüm modları tarafından sabitlenebilir ama romantizmle ilgisini kuramadım. romantizmde olduğunda ne tür itiraflar okumaya başlarız artık Allah bilir.

aşk sevgi yardım hattına gelirsek. aramızda kim bu konuda uzman ki? şu an insanlar kendi aşklarını bir kaç haftadan fazla sürdüremiyorken özellikle bu konuda kime yardım edilecek. bu konuyla ilgili romantizmde sabit bir başlık var üstelik.

foruma bir GÜZİN ABLA şart)) sonsuzluğa .. )) olmuşken tam olsun..))

ben ibrahime katılıyorum ;

tabi kopuk dadı ve diğer arkadaşlar olumlu oy verirse

Resimli Şiirler
Slaytlar
Sizin Eserleriniz
Şairlerin Şiirleri
ResimLi ŞarkıLar

( bunlar örnek )

gibi alt bölümlerin açılması bence uygundur ve bölüme daha çok hit kazandıracağı kanaatindeyim ...

inflames öncelikle bölümle ilgilendiğin için teşkkr ederim =)

önerilerine gelince

-[Sevgini haykır] hali hazırda dertleşmek isteyenler buyursun başlığı bu konu için yeterli durumda.üstelik herteldende sanırım itiraf başlığı var.forum oyunlarında içini dök gibi bir başlığımız var.buyüzden olumsuz

-[Aşk ve Sevgi Yardım Hattı] sevgini haykır için yazdıklarım yeterli sanırım =)

-[İçimizden GeçenLer & DenemeLer] içimizden geçenleri şiire yada nesre döküyorsak zaten romantizm bölümünde rahatlıkla paylaşabiliriz. denemeler edebiyat bölümü için daha uygun görünüyor

-[İtiraf] bkz.sevgini haykır yorumum

-[Mektup] bunun için bi alt başlık açma gerekliliği görmüyorum açıkçası çok talep varsa bi sabit başlık açarız hallolur =)

ben ibrahime katılıyorum ;

tabi kopuk dadı ve diğer arkadaşlar olumlu oy verirse

Resimli Şiirler
Slaytlar
Sizin Eserleriniz
Şairlerin Şiirleri
ResimLi ŞarkıLar

( bunlar örnek )

gibi alt bölümlerin açılması bence uygundur ve bölüme daha çok hit kazandıracağı kanaatindeyim ...

abi resimli şiirler sabit başlığımız şuan var zaten
slayt dersen şuana kadar toplasan 5 i geçmemiştir slayt paylaşımı pek ilgi görmüyo yani
sizin eserleriniz bende yazdım başlığı altından paylaşılıyor
şairlerin hayatı şiirleri sabit başlığımızda var
resimli şarkıları kuzay bir başlık altında paylaşıyor onu sabite almayı düşünüyordum bende =)

ayrıca haftada 1 toplanılıp güne gidilsin bence

bak buda güzel bi öneri:p

benim düşüncelerim yukarıda belirttiğim yönde.tabi adminlerimiz böyle bir gereklilik görürse bize susmak düşer =)

Dostum Bolumun Moderatoru Varken Yonetim Dahil Adminler Dahi Oraya Bolumu Acamaz...
Cunku Hackhell in Prensibi Bu , O Bolum Moduna Zimmetlenir ..
Bu Tur Onerilerinde Eger Bolum Moderatoru Varsa Ona Yap Onerini..
O Zaten Uygun Gorurse Gerekeni Yaptirtir..

İhtimaLLer dahiLinde öneriLer sundum.SöyLedikLerim sadece adminLerin yapabiLeceği birşey oLduğu için öneriLer kısmına yazdım.Yoksa tabiki böLüm modunun yapabiLeceği birşey oLsaydı direk ona söyLerdim.
Ayrıca bu önerimi daha önce bikaç kez diLLendirmiştim fakat bu şekiLde beLirtmemiştim..

Açıkçası ben böyLe bir böLümü yönetiyor oLsaydım bu değişikLikLerin yapıLmasını,böLümün off topic den çıkarıLmasını çok isterdim.Ama yinede karar sizin arkadaşLar..Bizzat ben şahidimdir ki forumLarda bu tür böLümLer çok fazLa hit aLıyor..

desantralizasyon arkadaşımız oLaya biraz geyik tarzında bakmış..=) Bu tür değerLendirmeLerde yapıLması muhtemeL değişikLikLerin siteye faydası zararı tartışıLmaLıdır.Yoksa geyik maLzemesi çok var etrafta,her konuşmadan bir geyik muhabbeti çıkarabiLiriz..; )

Son oLarak;
Yine söyLüyorum bu değişikLikLer bu böLüme kesinLikLe fayda getirecektir..Bazı öneriLerim aynı mahiyette oLabiLir.Ama biraz beyin fırtınası yaparsak en uygun şekLe getirebiLiriz değiL mi?Yeterki değişikLikLere açık oLaLım..;)

İhtimaLLer dahiLinde öneriLer sundum.SöyLedikLerim sadece adminLerin yapabiLeceği birşey oLduğu için öneriLer kısmına yazdım.Yoksa tabiki böLüm modunun yapabiLeceği birşey oLsaydı direk ona söyLerdim.

Dostum Anliyorsun Demi...

Bolum Modu Istemezse O Degisiklikler Olmaz Diyorum Bolumu Kimin Acip Acabilcegi...

Veya Isin Teknik Boyutuyla Alakasiz 1 Durum. Ha Onerine Gelince Guzel. Olabilir,

Oneri Yapmanda Cok Iyi Forumla Ne Kadar Ilgili Oldugunu Gosterir..

Benim Dedigim OLay Ise Bolum Modu Istemedikden Sonra , o Bolum Foruma 100 Bin Tekil Hit Dahil Getirse 1 Sey Yapilamaz...Ki Bolum Modlari En iyi Seklinde bolumu Dallandirip Budaklandiriyorlar :)

Dostum Anliyorsun Demi...

Bolum Modu Istemezse O Degisiklikler Olmaz Diyorum Bolumu Kimin Acip Acabilcegi...

Veya Isin Teknik Boyutuyla Alakasiz 1 Durum. Ha Onerine Gelince Guzel. Olabilir,

Oneri Yapmanda Cok Iyi Forumla Ne Kadar Ilgili Oldugunu Gosterir..

Benim Dedigim OLay Ise Bolum Modu Istemedikden Sonra , o Bolum Foruma 100 Bin Tekil Hit Dahil Getirse 1 Sey Yapilamaz...Ki Bolum Modlari En iyi Seklinde bolumu Dallandirip Budaklandiriyorlar :)

Dostum meseLeyi daha fazLa tartışmamızın bir anLamı yok.YapıLmak istendi mi admin,mod farketmez yapıLır..Ayrıca böLüm modu da admin de konuyu gördü..Benimki bir öneriydi o kadar..Sonuçta benim bir çıkarım yok bu meseLede..NasıL uygun görüLüyorsa o şekiLde devam ediLsin.Herşey uyguLanacak,beğeniLecek diye bir kriter yok..SeLametLe..:smile:

Geri