iSpiK
Kadim Dost
eger Alınacaksa o bolume mod benden sana +1
aLoNe BoY' Alıntı:Dostlar bu bölümdeki paylaşımlarımı o bölümle ilgilinen dostlarım biliyorlar. Elimden geldiğince güzel paylaşımlar yapmaya çalışıyorum. Şu an ki sabit konulardan biri bana ait ve eski sabit konularda biri de bana aitti. Sitemizin şu an mod ihtiyacı yok diye düşünüyor olabilirsiniz. Ama bence tam zamanı gerek bundan sonra ve gerek bundan sonra ki üyelerler birlikte sitemiz 30.000 üyeye yaklaştı ve şu an bence en büyük ihtiyaç olan bölümlerden biri. O bölümde değişen bazı kuralları uygulamayan arkadaşlar elimden geldiğince yardım etmeye de çalışıyorum. Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok bence. İyi veya kötü yorumlarınız için herkese teşekkürler.
acun_karo' Alıntı:arkadasım eminimki güzel paylaşımlar yapmıssındır...bundan şüphem yok.
Duygusallık ve romantizm oldukça revaçta olan bir bölüm ama o kadar çok denetlenmesi gereken bir yer degil..Zaten orada görevlerini başarı ile ifa eden 2 tane mod arkadaşımız var.şimdiye kadar o bölümde bir sorun yaşanmadı...üye sayısı artıyor diye mod sayısıda artacak diye bir kaide yok...açtıgın bi konu sabitlenmiş ve düzenli olarak paylaşım yapıosun diye mod olmak zorunda degilsin yada bunları sadece modlar yapar diyede bir kaide yok..
eminimki sende bunları insanlarla paylaşmak için yaptın
mod olmak için yapmadıgını da biliyorum
zaten forumda yeterince mnod var
ki bu benim şahsi görüşüm ....
-100000000000000000000000000000000000
SevencLoves' Alıntı:Diğer konunun kapatılmasının üzerinden 2 hafta geçmedi diğerinde de Oyumu Hayır diye kulanmıştım burda tekrar kulanayım Yinede Hayır..Romantizm bölümü denetlenmesi Güç bir bölüm değil Ve Bana göre oradaki iki modda görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar...Eğer ki sen bu başlığı açmadan (zaten diğeri kapatıldı) Çalışmalarına devam etseydin belki yargım değişirdi ama bu azim bana şunu gösteriyorki ille de yoğunlaştım illede mod olacağım mod olmak zorundayım anlamına geliyor.. Bence yapılan paylaşımlar karşılıksız yapılması gerekir her hangi bir karşılık beklemeden bu benim fikrim o yüzde ben oyumu -1 diyorum
aLoNe BoY' Alıntı:Tamam hocam bazı söylediklerinde haklısın ama ben ille de mod olmak için paylaşım yapmıyorum. Bunu dark_blade de sorabilirsiniz. ben bu sitenin bana bişey kattığını düşünüyorum ve bende birşeyler katmak istiyorum ve bu amaçla paylaşımlarımı yapıyorum. Mod olmak istemem o bölümde bazı yapılan bazı olayların zamanında müdahale edilmemesi yada hiç müdahale edilmemesinden kaynaklanıyor. Benim bir sürü uyarılarıma rağmen bazı arkadaşlarımız flood yapıyorlar ama mesajlarını silmiyorlar. Bu söylediğimle aslında oradaki mod arkadaşlarımı yetersiz görüyormuş gibi olabilirim ama alakası yok. gerek evrenbesiktas gerekse by_genco üstadlarım online oldukları süre içinde o konular 2 sayfaya düşüyor ve bu yüzden onlarda sanırım dikkat etmiyorlar. Lütfen yanlış anlaşılmasın ve ayrıyetten eğer onlara üstad demem de yalakalık olarak değerlendiriliyorsa kesinlikle alakası yok, çünkü ben bu siteye ilk girdiğimde o bölümde by_genco ve evrenbesiktas üstadımın paylaşımlarından etkilenerek paylaşımlarımı yaptım ama bundan sonra istenirse üstad demem. Saygılarımla, İyi forumlar...
KaRaBaSaN__1' Alıntı:Abi kim bu arkadaşımız kadar azimli ha?bence alone hacama haksızlık ediyorsunuz bu da benim fikrim...hem kaç kişi ona destek vermiş sadece bir kişinin hayır demesiyle bu arkadaşımızın mod olma yolunda verdiği mücadele kesintiye uğruyor bence haksızlık bu![]()
![]()
![]()
![]()
Benim adamlık ölçme değerim online süresine bağlı değil bak bunuda yanlış anladın sadece olayları görmek ve bazı şeyler hakkında yorum yapmak için daha çok süre takılıp daha iyi gözlem yapılması gerekir diye düşünüyorum kardeşim..KaRaBaSaN__1' Alıntı:senin adamlık değeri ölçmen online olduğum saate mi bağlı?