Romantizm & Duygusallık & Sevgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

edit: Birisi Emek Vermiş Emeğini Karşılığı istemek Bu kadar Zormu ? böle yaparak Paylaşımları Azaltırsınız...

sen olmuyacanda kım olacak +1905

Oranın 1 moda daha ihtiyacı OLduğunu Dü$ünüyorum..

Bu da Senden Başkası OLamaz HeraLde =)

+1

abla +1 :goz: inşallah olursun istediğin yere mod

waLLa seda ne biLem böLümün 2 modu var zaten ki gunde bi kuLLanıcı 2 konu acabiLiyordu sanırsam yani en fazLA bi gunde 15-20 konu acıLır maxsimum 2 mod da artık iLqiLenemiyorsa biLemiyorum hakkediyorsun yani ama 3 mod fazLa oLur qibi ... [-] ordaki modLardan istifa faLan geLirse sen cok ideaL oLursun...

EDİT : BeyLer sadece arkadaşınız oLduqu icin yorum yapmayın gerekceyi dusunun birde bu arada seda Mod oLmak icin gerekLi oLan sartLara baktin mi ? beLki baktın beLki bakmadın ... Gözünden kacmıs oLabiLir ben yinede koyayım bundan sonrası sana kaLmı$...

Dark_Angel ' Alıntı:
Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

BLue ModLari yetersiz gördüğün içinmi Aday oLdun ? Yoksa yönetici oLmak içinmi Aday oLdun ?

Moda ihtiyaç varsa Hakkında hayırlısı olsun diyelim
Çok Romantik bi insansın :)
:victory

Benden +

Kesinlikle beklediğim bir adaylıktı.Orayı en cok hakedenlerin başında geliyorsun.Userken yaptıkların belli a.mod olduğunda ilgin iki katına cıkıcaktır.
+1905

Bölüme fazla girmesemde Profil bilgilerine bakınca herşey ortaya çıkıyor.
Hakettiğine inanıyorum +++

hakkında hayırLısı oLsun,o ßöLümde baya aktifsin umarım hakkında hayırLısı oLur

+1

yorumları takip edeyimm dedim ama madem oranın modlarından birisiyim o zaman yorum yapmaya hakkım var dimi??

blue yaklaşık 1 ay öncesine kadar bana romantizme aday olmak istediğini ama benimde 3. modea ihtiyaç duymadığımı gayet üstesindne geldiğimi dile getirdim..işyerimdeki pc den kaynaklanan sorun nedeniyle sadece akşam 17:00 dan itibaren siteyle ilgileniorum..ki işteki pc düzeltilince sabah 08: den itibaren online onuorum bilen bilir..ki yine bu sorun düzeltilio.. hangi süre zarfında ihtiyacım olacak 3. mod a ?

benim sana gerek yok dememe rağmen ki Kopuk Dadı ya sordunmu bilmiorum kalkıp konu açmışsın.. hani moderatörlerden destek beklenirdi???haberimiz bile olmuo.. oranın moderatörüyüm.ve benim bildiğim konu açılırken oranın modlarına bi danışılır..

2. ise konu sayısı dile getirilmiş.. konu sayısı o kadar önemli mi??
her önüne gelen hergün o bölüme ardarda konu açıpta aday olursa ooo işimiz iş yandık desenenize..

benden,Kopuk Dadı dan ,ondan bundan fazla olabilir.. sayısı çok olupta o kadar mod olamayan kişi var ki..

bölümle ilgilendiğimi biliorum.. kalkıpta biri aksine iddia ederse gülerim :)

sitede aktifte olabilirisn.. ama Romantizm & Duygusallık & Sevgi bölümü için 3. mod ihtiyacı duymuorum..

(-)

Forum genelinde aktif ve sevilen birisin..
Bölümlede ilgilisin..Ancak ihtiyaç duyulmayan bir bölüme aday olmuşsun.Kopuk Dadı ve Kırmızıkız rahat bi şekilde idare ediyorlar..
Forum kurallarında da ihtiyaç duyulmayan bir bölüme yönetici alınmayacağı belirtilmiş..

Benim oyum (-) yönünde...

Ayrıyetten açılan konu sayısına da değinmek istiyorum..
Bir bölümdeki konu sayısının başkalarından fazla olması o bölüme yönetici olunması gerektiği anlamı taşımaz..
Sonuçta duygularını dile getirerek birşeyler yazıp onu başkalarıyla paylaşmak, alıntı yapmaktan daha zor ve emek gerektiren bir iştir..Bunu da göz önünde bulundurmak gerek..

İyi Forumlar..​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri