Ronnie: "Yeniden doğdum!"

PompishkA

gєвzєтєαм
Reaction score
0
Milan'la kontrat yaptıktan sonra yeni takım arkadaşı Alexandre Pato'yla birlikte 2008 Pekin Olimpiyatları'nda mücadele edecek Brezilya Milli Takımı kadrosuna katılmak üzere Milano'dan ayrılan Ronaldinho İtalyan basınına kariyerinde yeni bir sayfa açtığı ve Milan'la yeniden doğduğu garantisini verdi.

6dy2jb.jpg

2008 Pekin Olimpiyatları'nda mücadele edecek Brezilya Milli Takımı'nın Singapur'daki kampında Gazzetta dello Sport'a konuşan çiçeği burnunda Milanlı Ronaldinho gelecek sezon Rossoneri formasıyla büyük işlere imza atacağını iddia etti.

Geçtiğimiz birkaç ay içinde sakatlığı sebebiyle Barcelona'da forma giyemeyen ve aşırı kilo aldığı gözlenen Ronaldinho, kariyerinde yeni bir sayfa açtığı ve Milan'la yeniden doğduğu garantisini verdi.

"Öncelikle Olimpiyatlar'da forma giymeme izin veren teknik direktör Carlo Ancelotti ve kulübüme teşekkür etmek isterim. Burada oynamak yeni sezon için de iyi bir hazırlık olacak. Özel bir diyet programı ve kondisyon çalışması uyguluyorum. Kısa zamanda ideal kiloma geleceğimden şüphem yok."

"Milan'la kariyerimde yeni bir sayfa açtım, tüm yaşananlar geride kaldı ve yeni bir Ronaldinho doğdu. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Kaynak

italya'nın sert futboluna ne kadar dayanabilir bilmiyorum ! ama futbolu seviyorsa artık bir şeyler yapmalı ! unutucaz nerdeyse! gerçi para kaygısı var mı ! bunu da bilemem ama artık kendini mi bulur tekrar eski maçları izler vay ben neymişim be mi der pek kestiremeyiz ! ama onu izlemek gerçekten ayrı bir göz zevki !

bence ronaldinho devri bitti . c.ronaldo devri basladı gibime geliyor tabi r.madrid e gitmesse. giderse büyük bi hata yapmıs olucak ...

Geri