..::Ruh Eşinizi Buldunuzmu?::..

~PRENSES~

Romantizmin Delisi
Reaction score
0
RUH EŞİNİZİ BULDUNUZMU?

İlişki yaşamak zordur, hele uzun sürelisi çok daha zor. Siz mutlu ilişkinin kahramanını buldunuz mu?

- Sizi seven bir erkeğe sevginizi verin.

- Annesine saygı gösteriyorsa, büyük ihtimalle size de saygı gösterecektir. Ama ana kuzularından da kaçının.

- Nezaket nadir bir özellik. Onu gösteren erkeğe hak ettiği değeri verin.

- Bir ilişki size kendiniz olma şansını vermeli. Belli bir biçimde davranmak zorunda kalmak belli bir süre sonra sizi sıkabilir. Kişiliğinize uygun birini seçin.

- Birbirinizi beğenmek, birbirinizi ateşli bir şekilde sevmekten bile önemlidir.

- Sakin bir erkek, ateşli, sinirli birinden her zaman daha kolaydır. İkinci tipi seçerseniz, hayat boyu yüksek gerilim hattında yaşarsınız.

- Evliliğin yürümesi için her iki partner de evliliğe inanmalı.

- Gerçek duygu ve düşüncelerinizi anlatabilecek kadar partnerinize güvenmelisiniz.

- Onunla aynı fikri paylaşmasanız da, partnerinizin düşünce tarzına saygı göstermelisiniz.

- Benzer zevkleriniz olması ilişki için önemli. Partnerinizi enteresan bir insan olarak görmeniz ilişkinizin sağlılığı bakımından önemli.

- Şu anda sanatçı ruhuna saygı gösterebilirsiniz. Peki daha sonra bütün faturaların size kalmasından rahatsızlık duymayacak mısınız?

- Evlilik danışmanı fikriyle dalga geçen erkeklerden uzak durun. Belli bir anda sizin de evlilik danışmanına ihtiyacınız olabilir.

- Partneriniz her zaman en yakın arkadaşınız olmalı.

Peki siz arkadaşlar buldunuzmu ruh eşinizi yada nasıl bir ruh eşi arıyorsunuz??

aradığınız kişiye suan ulaşılamıyor :D

ben buldum =))
herşey çok güsel :aşk

lemm buldum galibaaa....:)

yukarıdaki tarife aynen uyuyooo:D

eLine sağLıq Canım..ben bi ara buLduumu sanmışTım ruh eşimi..ama o da degiLmiş....zTn TamamiyLe kendine uygun birini buLamaz insan....hayırLısı oLsun ne diyim ruş eşim oLması önemLi diiL = Pp

Ben buldum. Ya da o beni buldu.
Ya da birbirimizi bulduk.
Zaten evlendik. Tam süper oldu.
İnşallah bizim gibi herkes de bulur.

ben buldum birini ama ruh eşim mi bilmiyorum:utan inşallah öyledir :utan

Buldum buldum ruh eşim benim, canım. Yılda sadece üç-dört kere görebiliyorum ama onu çok seviyorum, çok özlüyorum her şeyim o benim...=)

Paylaşım için saol prenses...

Geri