Rumuz olayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isyanx1

New member
Reaction score
0
ARKADAŞIM TAA 2008 SENESİNDEN BERİ (YADA DAHA ESKİ OLABİLİR) ÜYE OLDUĞUM BİR RUMUZUM VARDI. "isyanx" ÜYE ADIM. BİR GÜN GİRDİM VE DEDİ Kİ SUNUCU, ŞİFRENİZ ESKİMİŞ LÜTFEN DEĞİŞTİRİN. HAYDA DEDİM, SONRA GİRDİM GENE AYNISINI SÖYLEDİ. KAFAMI ALLAK BULLAK ETTİ ANLAYACAĞINIZ. KALKTIM BEN DE GÜL GİBİ KULLANDIĞIM ŞİFREMİ DEĞİŞTİRDİM Mİ, SONRA YOĞUNLUK SEBEBİYLE O ŞİFREYİ DE UNUTTUM MU, ÜSTÜNE ÜSTLÜK BURADA ŞİFRE TALEBİNDE BULUNSAM BİLE MAİL'İME CEVAP OLARAK AÇIKLAMA MAİL'İ GELMEDİ Mİ, DELİRDİM ORTADA KALDIM. GİTTİM BEN DE BU RUMUZU YENİ AÇTIM. FAKAT ESKİ RUMUZU MU İSTİYORUM BEN.

HEPSİ SİZİN YÜZÜNÜZDEN. SİZENE İSTERSEM BİN SENE AYNI ŞİFREYİ KULLANIRIM. SİZEEE NEEEEEEEEEEEE NİCKİMİ GERİ VERİN BANA. KAYITLI OLDUĞU MAİL ADRESİNE MAİL GÖNDERİN GERİ VERİNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

yahu arkadaşım ben fıttırdım kaç aydan beri sen biliyor musun, yardım edecek adamın soğumasını düşünüyorsun da benim soğuduklarım ne olacak peki. bana nickimi versinler yeter ya...

bir de öm nedir, öme yolu ile nasıl ulaşacağım ben detaylı yazarsanız bir zahmet, ben deneyeyim o yoluda.

Hahahaaha =)) Arkadaşım güldürdün beni, sakin ol ya biraz, herşeyin çözümü var, smod arkadaşlardan biri halleder seninki çok basit bir iş :)

LSD benim ttnetteki Rumuzum idi vakti zamanında vay be. Telekom kapatınca her şey yalan oldu, geri bi halüsülasyonlar kaldı.

Acaba hangi ADMİN BANA YARDIM EDİCEK???

Ya güzel kardeşim, biliyorum buradaki herkes güzel insanlardır. Zaten hallolacağından şüphemde yok, fakat fıttırdım yahu, ben konuşkan değil, gezgin bir üyeyim. Işimiz oluyor hallediyoruz girip ama şimdi üyelik yalan oldu... O yalan olunca valla ben de toz duman oldum. üf püf yani.

Birazdan zebani halleder senin işini diye düşünüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri