Rus DJ'ler çıplaklıkta sınır tanımıyor

Kiowa Apache

Ŧreedoʍ ŦoreveƦ
Reaction score
0

Seksi DJ'ler bikiniyle çıktıkları sahneden her seferinde çıplak olarak iniyorlar.

07 Ağustos 2009 / 15:42

22.jpg

Gece kulüplerinin vazgeçilmezleri olarak gösterilen çıplak DJ'ler yaptıkları görsel şovlarla geceye katılanların beğenisini topluyorlar.

Eğlencede sınır tanımayan gece kulüplerinin, yurt dışından davet ettikleri DJ'ler müziğin ritmiyle beraber kendileri kaybediyorlar.Eğlence severlerin yoğun ilgi gösterdiği DJ'ler gecenin ilerleyen saatlerinde yaptıkları sahne şovlarıyla büyük beğeni topluyorlar.

Özellikle Rusya'da yetişip dünyanın dört bir yanına gece kulüplerinde sahne almaları için davet edilen Rus DJ'ler bikiniyle çıktıkları sahneden her seferinde çıplak olarak iniyorlar.

İŞTE O SEKSİ KARELER:

Kaynak

Güzelmiş :D Eline sağlık

Önemli olan Çıplak olarak işi yapmak değil.. İşini iyi yapıp milleti coşturmak :D Milletinde çıplaklıgını takip ettiğini düşünmüyorum :D

Sicak Ötesi
I like it :)

sıcak birşeyler ama sonlarını iyi görmuyorum , haa eğlence olarak bakarsan bana hani Eşşeğe altın semeri vursan yine eşşek yine eşşek denir ya o da oygun düşer mi Bilmem.........

dj oldukları bile şüpheli....Zaten oraya gidenlerin sözde dj olan rus kızlarının nasıl müzik yaptığına fln bakmaz kulakların duyma duyusunu kaybettiği sadece gözlerin görme duyusunun maximum seviyeye çıktığı bir gece oluyor hepsi bu :)

Geri