rus kızların türk kızlarından 10 farkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi acik net bir sekilde diyorum ki dunyadaki en cok kendini nimetten sanan kizlar bizimkilerdir
tip yok sekil semal desen sifir
yani resmen kendini nimetten sanan fasulye cogu
hele tvde manken diye cikanlari gördukce manastira kapanasim geliyor
guzeli yok mu? var ama devede kulak misali
bizim erkeklerde dunyanin en yakisiklilari degil ama bu cirkinlige katlandiklarina göre peygamber sabri var adamlarda

abi kim ne derse desin... yurt disina cikan adam ya en azindan guneyde akdenizde biraz gezmis dolanmis adam bizim kizlarin sahin görunumlu dogan oldugunu anlar

benden bu kadar :)

sizin dediginiz alimli bakimli ruslar ve etrafindaki komsu ulkelerin kizlari bana gore cok ucuz kizlar hem kisilik hemde karakter acisindan, siz hangi turk kizlarina bakiyorsunuz bilmiyorum ama yurt disinda turk kiziyla baska milletin bi kizi karsilastirilmaz bile. bizim kizlarimiz guzel kizlar, guzellikleri goremeyenlere lafim yok :) hepside bu maddeleri tasimiyor.

valaa herseyı solemıss kızlrın hıc bırı cvp yasamass:) ben olsam bende yazmam bu yazılardan sonra:)

kızLarımıza biraz kötüLeme oLmuş ama biraz da hakediyorLar bazı şeyLeri..
şu var ki türk kızı çok rahat yaLan söyLüyor.. akLıma iLk geLan bu oLuyor benim.. diğerLerinede kısmen katıLıyorum [ poLitik oLdu biras :)]

aktas0606' Alıntı:
valaa herseyı solemıss kızlrın hıc bırı cvp yasamass:) ben olsam bende yazmam bu yazılardan sonra:)

yazarım daha öncede yazmıştım zaten bnce siz birz havalara bakmaktan vazgeçin veya gözünüze gözlük fln alın madem türk kızlarını beğenmiosunuz nie evlenirken türk kızı alıosunuz veya neden şuanda bir çoğunuzun türk bir sefkilisi var burdakilerin hiç birini üstüme alınmıyorum karizmada bunun geyik oldunu sölemiş ztn bak ben yazdım :mad:

dogru dıyooo turk kıslarını herkez ıyı bılırr sımarıkk hep onların sözu olacakk dedıklerını yapacan yapmassan kuserler 1 rus (rusları severımm)herkez sever ruslarıııı uyyy 10tane sımarık turk kısına bedellll:):):)

bısım turk kızları gıbı yok ama ruslar daha ıyı:)baska yere cekersek lafıı:)

Arkadaslar sunu soyleyeyım kesınlıkle yabancı Maalesef bunu yaşayarak ogrendım eskı kız arkadasım bana resmen cennette cehennem yasattı:D her bulustugumuzda sorunlu halını mutalak bana gosterır kı sorunu falan yoktur sadece ılgı cekmek ıcın sorunlu gozukur dıger bır husus duygusallık yawf ezberlemedıgım sıır, soz kalmadı neredeyse sezen cumhur onala donecektım. bır gun armadıgın zaman ıs bıtmıstır olay kapanmıstır haksız oldugu konuda bıle haklı cıkar haklı oldugum halde ozur dıleyen taraf ben olmusumdur bundan dolayı turk kısları arkadasların dedıgı gıbı karakter olarak da fızıksel olarak da cok gusel degıl hatta gusel degıl(bır elın parmakları kadar gusel cıkar kı buda ıstısnadır) Sızınde soyledıgınız gıbı bızım turk kısları (sevmedıklerı kotuledıklerı) yanabcılara ozenıyorlar ama melesef beceremıyorlar mesala makyaj kulturlerı gıyım kulturlerı kas yapalım derken goz cıkartıyorlar palyaço gıbı zaten oldukları gıbı gorunseler bence daha gusel olur Bu nedenlerden dolayı ortaya bu tablo cıkıyor baksa bır nokta ıse turk kıslarının kısaboylu olmaları bende 195 cm boy var kısaltamıyorum kı turklerın yanına gıdıyorum kız bana kuleye bakarmıs gıbı bakıyor gordugum en uzun boylu kız 172 cm. kaprıslıdır buna da sonuna kadar katılıyorum kendılerını dev aynasında goruyorlar. son olarak yabancılardan en gusellerı sızın dedıgınız gıbı ruslar degıl. Ruslar ve ukraynalılar malum kısılar en gusel kılzar mukemmel polanyalılar mukemmel bır elın parmakları kadar cırkın cıkar hepsı super Pakıstanlı kızlar mukemmel arkadaslar hem ahlak yonunden hem gusellık yonunden esmer yesıl gozlu kızları dunyanın en guzelı dır bence korelı kızlar guney korelı uzun boylusu oldugu zaman dort dortluktur dıgerlerı 3/4 boydan dolayı
Sız sız olun yabancıdan sasmayın

Not: eskı kız arkadasım 165 cm boyundaydı:D:D::D

:biggrin yazilanlar genelde dogru. test edildi onaylandi..............:victory

turk kızlarından cok ceken war galiba tesekkurlere bakılırsa :D

slm rus kızlarına guzel diyorsunuz ama sizi doguran anada turk ellerinden operız demi annelerimizin ayrıca rus kzıları bakımlı neden bakımlı 1 gece yatmaya 150 milyon alıyorlar 3 kişi ile birlikte olsa 450 yapsa bakımı için hay hada yeter gel gelımkı rus kızları sizden hoşlanıyormu hemde turk erkeleride uzun sayılmazlar kısalar bakımsızlar turk kızlarını lutfen 1 kalemde silmeyelım.

Bence de türk kızlarında böyle bi naz var. Ama temelinde yetişme tarzlarıda akla gelen ilk şey bence. Orda başı boş yetişiyorlar türk kızları öyle değilki. Baba bi yandan anne bi yandan
-çalış kızım!!!! kızım oku kızım!!! Aman ha Kızım!!! gitme kızım!!!
eee malum sonrada neden türk kızı, rus kızları gibi olamıyo diyenler oluyo :p
Boy kısa deniyor. eee napalım oda türk kızlarının kaderi :)

rus kizlari güzel degil .. ben türk kizlarini tercih ediyorum .. berlinde en azindan böyle .. trde bilemem ..

kardeş derdimize tercüman oldun birde Türk erkaklerini işlesen hani rtuslar neden Türk erkeklerini istiyomuş anlasınlar

ruslara yapamadığı birşeyi söylediğinizde öğrenmeye çalışırlar
türk kızına söylediğinizde alacağınız cevaplar vardır.
örn: daha iyisini yapan birini bul o zaman !!! benden bu kadar !!! yeter !!! :D:D:D

ahahahahahahahaha züperdi yawwww!!!!!!!!

bu konuyu açan arkadaşın canı biri tarafından fena yanmış galiba... neyse bu konuyu açan ve bu konuya katılan kişiler elbet birgün türk biriyle evleneceksiniz.bende size bu yüzden acıyorum böyle bakımsız,kısa,anlayışsız kızlarla bi ömür geçer mi yaaa yazık... bide türk kızlarıyla rus kızları arasındaki 11. fark:::: TÜRK KIZLARI TÜRK ERKEKLERİNİ SEVDİĞİNDE ONLARA SAYGISINDA KUSUR İŞLEMEYECEK KADAR YÜCEDİR.... TABİ ANLAYANLARA..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri