Rus Kızlarına Ve Türk Erkeklerine Müjde

Rusya'da ki erkek nufusu önemli değil. Biz burada makara yapıyoruz. Sanki yorum yapanların hepsi hemen rusya'ya gitti. Ayrıca rus bayanları da ülkemizde ne tür islerde çalıştıklarını görüyoruz. O yüzden sen de yazdıklarını secerek yaz. Cngzhnfe kardesim. İyi forumlar... :)

türk bayanlar'ı rusyada gör ondan sonra konuş. sanki bunu bitek rus kadınlar yapıyomuş gibi ruslara mâl etmeyin hemen

Rusların adı çıkmış. Tüm dünya biliyo rus karılarını. sen önce ne olduğuna karar ver rus musun TÜRK müsün. O kadar içine dert olduysa da tayyipi ara belki vazgeçer bu vize olayından :)

Cngzhnfe kardeş o 63 milyon rus erkeğinin 60 milyonu sarhoş..

bir Rus asıllı olarak bu tarz konuşmanızı hiç etik bulmuyorum.
20 milyon fazla olan bayan nüfusu diyosunuz ama bilinki türkiyenin nüfusu 75 milyon ve rusyanın erkek nüfusu 63 milyon
hani olay başka yönlere kayarsa bence bu durumda zarardasınız
saçma sapan şakalar yapmayın eğri oturup düzgün konuşun.

Yok canım!? Bizim 1 Türk Erkeğmiz Sizin o 63 milyon godoş rus erkeklerine bedeldir.. Eğri oturup doğru konusmak bu olsa gerek!?:closedeyes:

bu işte bizmi karlıyız rusya mı ...?

bekleyip görelim...:utan

katarinalar bizi bekliiiiiyoooo koşun ülen koşun

Iyı bişey Rus askerı nufusunun bıle %40ı musluman
Pardon Tayyip calısmıyodu dımı :]

bir Rus asıllı olarak bu tarz konuşmanızı hiç etik bulmuyorum.
20 milyon fazla olan bayan nüfusu diyosunuz ama bilinki türkiyenin nüfusu 75 milyon ve rusyanın erkek nüfusu 63 milyon
hani olay başka yönlere kayarsa bence bu durumda zarardasınız
saçma sapan şakalar yapmayın eğri oturup düzgün konuşun.

haklısın dostum bende tasvip etmiyorum bu tür şakaları çok rendice edici birşey ........

kadın erkek nüfus dengesizliği en fazla olan yer rusyaymış. kadınların nüfusu erkeklerin kinden 20 milyon daha fazla old. söyleniyo. bizim millete de açığı kapatmak düşüyo..:durdurun:durdurun

içiniz fesat sizin ya :d :durdurun :durdurun :durdurun

Yakında sanıyorum tabi [ TÜRUS ] diye yeni bir melez ırk dünya ya gelebilir.. hayırlısı olsun diyelim > )

Not > [ TÜRUS ] kelimesini ben türettim lütfen izinsiz kullanmayınız şimdi Tdk ya da başvuruyorum efendim > ))

Türkün Gücünü Tüm Dünya Görecek :)

bu konuda almanlara teşekkür etmek lazım. 2. dünya savaşında almanlar baya bi rus askeri mi ne oldürmüşler bu dengesizlik ordan kaynaklanıyomuş. ne derece doğru bilemem bende başkasından duydum. Ayrıca sadece rusya değil avrupanın birçok ülkesinde bayan nüfus erkeklerin kinden fazla.

kesinlikle daha güzel ve bakımlılar aynı zamanda alçak gönüllü. Türk kızları gibi kendini beğenmiş ve kaprisli değiller. erkeklere karşı oldukça ilgililer. Rus kızlarının orospu olduğu düşüncesi aklınızda belirmesin. elbette hızlı yaşamayı seven rus kızları var. en azından başkent moskova da daha fazla ama hızlı yaşamayı seven olduğu kadar düzenli yaşamayı seven ve ahlaki değerlerini ön planda tutanlarda var.

Türkiye için bu iyi mi kötü mü bunu zaman gösterecek..

Türkiye’nin ilk nükleer santralının yeni bir ihale açılmadan imzalanacak bir anlaşmayla Rusya’ya verilmesi için çalışma başlatılması kararlaştırıldı

ülkeyi böyle satıyorlar

israile mi verselerdi abd ye mi verselerdi kötünün iyisi rusya...

bunun satmakla ne alakası var bir kimya mühendisi olarak ben derim ki nükleer enerji iyidir iyi:durdurun

Geri