Rusya Gürcistanı Bombaladı!!!

yorum getirenlerin ne dediği anlaşılmıyor rusya iyi mi yapmış kötü mü yapmış neden yapmış kimse yazmamış arkadaşlar Osetya bölgesi Kafkasların ileride kimin hakimiyetinin hüküm süreceği bir yerdir Amerika o bölgeyi alarak ileride kafkasları yönetmeyi planlıyor bu yüzden amerikancı gürcü hükümeti destekliyor Rusya ise bu kontrolun elinden çıkmamasının savaşımını vermektedir sorun özetle bu

Osetya'da savaş bölgesinden ilk fotoğraflar

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

Gürcistan'ın ayrılıkçı bölge Güney Osetya'ya yaptığı operasyona ilişkin ilk fotoğraflar basına yansıdı.

ARKADAŞLAR HİÇ BİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL ÇOK

YAKINDAN İLĞİLENDİĞİM İÇİN ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİMKİ HAK ETTİ. RUSYA

HEP UYARDI GÜRCİSTANI AKILLI OLMASI KONUSUNDA KUZEY KAFKASYANIN

KARIŞMASININ TEK NEDENİ ĞÜRCİSTANDIR.BÜTÜN KARMAŞAYI GÜRCİSTAN

YARATTI.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=441210

BURAYA BİR GÖZ ATMANIZI ÖNERİRİM

BEYLERRRRR 1992 YILINI UNUTMAYALIM

hak etti hak etti arkadasım yok böle bişe ya hak etti ne yanı İnsanların canınımı yakıcan Ocaklarına ateşmi düşürcek bana Allahın Rusunu savunma birader:goz:

1nn7.gif

Sisli bir gece yarısında
Issız bir sokak ortasında
Kırık bir lambanın altında
Dalmışım sevdalara
Neler geçti Kalbimden Bilsen
Yaşlar damlardı Gözlerimden
Anladımki Ölene kadar FENERBAHÇE Düşmeyecek Dilimden

Yesinler birbirinini. İki ülkenin de Türkiye üzerindeki isteklerini biliyorum. Savaşa nedenin Gürcistan olduğunu biliyorum. Rusya fena öc alacak anlaşılan. Rusya kendince bir gövde gösterisi zaten planlıyordur.

Ben Siyasilere değiL suçsuz günahsız bebelere annelere babalara üzülüyorum :goz:

1nn7.gif

Sisli bir gece yarısında
Issız bir sokak ortasında
Kırık bir lambanın altında
Dalmışım sevdalara
Neler geçti Kalbimden Bilsen
Yaşlar damlardı Gözlerimden
Anladımki Ölene kadar FENERBAHÇE Düşmeyecek Dilimden

savaş başladı kızıştı bile allah allah sonu hayır olur inşallah masum siviller de ölüyo dikkat edilmesi lazım

hak etti hak etti arkadasım yok böle bişe ya hak etti ne yanı İnsanların canınımı yakıcan Ocaklarına ateşmi düşürcek bana Allahın Rusunu savunma birader:goz:

1nn7.gif

sen neye dayanarak konuşuyon bilader he masumlara bişi demiyoz sen ilk önce

gürcistan

ne ne yapar kime hizmet eder onu bi ögren sen bu konuda yorum yapman için bilği

sahibi olman gerek bana hıristiyanları savunma bilader anladınmı sen ilk önce bunu bi

araştır bakim 1992 yılında kimin ocaklarına ateş düşürmüş sen onu bi öğren

Gürcistan silahlı müdahalede bulunmasaydı olaylar bu kadar büyümezdi. Gürcüler nelerine güvenipte Rusya meydan okuyorlar. Haberlerde Rus ve Gürcü ordularının sayı silah olarak kıyaslanmıştı. Sadece uçak sayısı olarak Gürcistanın 20 Uçağı; Rusyanın 2000 den fazla ve ABD'den sonra en iyi uçaklar rusyada yani kısacası fille sineğin savaşı gibi.
Gürcüler ABD'ye güvweniyorlarsa ABD daha ırak ve Afganistanla baş eddemiyor bölgeye kesinlikle müdahale edemez. Bulunduğumuz bölge her geçen gün daha da karışıyor yeni savaşlar çıkıyor. Osetya bölgesi Rusyanın olduğu kadar bizimde arka bahçemiz.

Bence artık dunya savasları baslıcak gıbıme gelıor rusya meydan okuyor gıbıme gelıor

Yesinler birbirinini. İki ülkenin de Türkiye üzerindeki isteklerini biliyorum. Savaşa nedenin Gürcistan olduğunu biliyorum. Rusya fena öc alacak anlaşılan. Rusya kendince bir gövde gösterisi zaten planlıyordur.

yesinler birbirlerini mi?
insanlardan soz ediyoruz.orda binlerce insan oluyor su anda

Gürcistan silahlı müdahalede bulunmasaydı olaylar bu kadar büyümezdi. Gürcüler nelerine güvenipte Rusya meydan okuyorlar. Haberlerde Rus ve Gürcü ordularının sayı silah olarak kıyaslanmıştı. Sadece uçak sayısı olarak Gürcistanın 20 Uçağı; Rusyanın 2000 den fazla ve ABD'den sonra en iyi uçaklar rusyada yani kısacası fille sineğin savaşı gibi.
Gürcüler ABD'ye güvweniyorlarsa ABD daha ırak ve Afganistanla baş eddemiyor bölgeye kesinlikle müdahale edemez. Bulunduğumuz bölge her geçen gün daha da karışıyor yeni savaşlar çıkıyor. Osetya bölgesi Rusyanın olduğu kadar bizimde arka bahçemiz.

abd ırakta ve afganistanda ki kaos oratmını yaratmak istior zaten.abd hukumeti ve neokonlar için askerleri yada yerli halkın canı asla dgerli degildir.
ve tabiki abd ye ve nato uyesi ulkelere guveniolar.ama abd onlara guveniomu yada deger veriomu bilemiicem.
guc dengesine gelince zaten bir mudahaleyei haklı gostermek için buna gerek var.abd oraya eger olursa gurculeri korumaya gidecek.olacagını sanmıyorum ama

Geri