SöYLeMeKMi ZoR YoKSa iÇiNDe SaKLaMaKMı ???

heirofking

New member
Reaction score
0
arkadaşlar gecenin bu saatinde benim gibi düşünen birileri illaki vardır ve soruyorum onlara; birisine hoşlandıgını soylemekmi daha zor yoksa soylemeden içinde tutmakmı yada hangisi daha dogru ?

hayat kısa, gelip-gecıyor çabukca. anlamıyorsun( yaşlı gibi yazdım) sonuc oalrak soyle ne hıssedıyorsan. yarın gec olmasın!.

şimdiye kadar hiç kimseden lafımı esirgemedim konu ne olursa olsun aklımda ne varsa direk soyledim felsefe benim içimde kalcagına onun içinde kalsındı cok arkadasıma dostumada bunu öğüt olarak soyledim ama şimdi ilk defa başıma böyle bişey geliyo. ondan hoslandıgımı onu istedigimi bi türlü soyleyemiorm. ne tepki vereceginden korkuorm

duygular karsiliklidir bence sen soyle ona hoslandigini hayir derse kendini hoslandiricak bisiyler yaparsin o da gorur bu benim icin deger veriyo dusunur en azindan seninle olmayi. :eek:

rigal oncelikle yazını okudum kardeşim tam bana uyan bi metin.
ve pasaklı; belki şu anda arkadaşlarıyla beraber oturup gülüyo, belki beni hiç düşünmüyo aklına bile gelmiorm, belkide masumca rüyalar görüyo şu anda. bilmiorm bilemiorm işte fffffffffffffff nasıl anlatsam ona derdimi en güzel en ii yol hangisi ?

heirofking' Alıntı:
rigal oncelikle yazını okudum kardeşim tam bana uyan bi metin.
ve pasaklı; belki şu anda arkadaşlarıyla beraber oturup gülüyo, belki beni hiç düşünmüyo aklına bile gelmiorm, belkide masumca rüyalar görüyo şu anda. bilmiorm bilemiorm işte fffffffffffffff nasıl anlatsam ona derdimi en güzel en ii yol hangisi ?
Pm`i oku arkadaşım :) en iyi yol diilde bikaç güzel yol var.. msn`de anlatıyım özet olarak.. Kesin çözüm ;)

RİGAL ve YOSUNA SONSUZ TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

sevmek güzel şeydir hepimiz sevelim taş börtü böcük ne bulursak :D

ahahah kesin çözüm dememişmiydim? :)
Mutluluklar size ...

guven' Alıntı:
olay noldu tatlıya baglandı mı kabul etti mi hatun ?

Ne bu işin sırrı RigaL

evt dostum olay tamamdr
işin sırrı sadece kendine güvenmekde yatıo bide gaz vercek birileri lazım kesinlikle :)

Ya ben de cok sevmedigim tatli bi kıza oyle teklif edicem fasla sevmedigim icin balık olsam da icimden oyle gusel seyler gelmio yoksa sayfalarca siir de yazardim ne dersiniz ne diiim :p

sırlar dünyası

işin sırrı tecrübe de.tecrübe de RİGAL de :D e daha fazla uzatmayalım konuyu derim ben wuhahhaha

Geri