Sözcü Başbakan’ın villasına girdi

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Sözcü Başbakan’ın villasına girdi

Sözcü gazetesi Erdoğan’ın Üsküdar’daki villasına girdi. Sözcü, Başbakan’a ’Yakışır padişahıma’ manşetini kullandı.

Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki villasına bugüne kadar kamera ve fotoğraf makinalarının sokulmamasına büyük özen gösterildi. Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun 'havuzlu villasını' gündeme getirdiğinde, basın ikinci gün kooperatif yazlığındaki o villayı görüntüleyip boy boy yayınladı. Ardından Kılıçdaroğlu Başbakan Erdoğan'a çağrıda bulundu: "Sen de Kısıklı'daki villanın kapılarını basına aç da, vatandaş neler olduğunu görsün" çağrısında bulunmuştu.

O VİLLAYA SÖZCÜ GİRDİ

Kılıçdaroğlu'nun çağrısının ardından tabii ki Erdoğan villasının kapılarını basına açmadı. Ancak Sözcü gazetesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin İstanbul'da ikamet ettiği villanın görüntülerini ele geçirmeyi başardı. Gazete, villanın bütün ayrıntılarını tam sayfa olarak manşetine taşırken, "Yakışır padişahıma" manşetini attı.

DEĞERİ 7 MİLYON LİRA

Sözcü gazetesinden Mehmet Şehirli'nin haberine göre, Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'dki villanın değeri 7 milyon lira.

Sütunlu mermer giriş

Gazetenin haberine göre, Erdoğan'ın villasında ihtişam kapıdan girerken başlıyor. 4 katlı villanın girişi özel olarak tasarlanmış. Sütunla çatı arasına gizlenmiş giriş kapısı ithal, 4 çeşit mermerden dekore edilmiş ve yüksek güvenlikli.

Buda'nın gözü basamaklarda

Merdivenler "Çintemani" denilen Çin bulutu ve 3 noktalı Buda gözü motifleriyle kaplı. Ceviz trabzanı ceviz işlemeli ferforje.

Armatürler altın kaplama

AKP'ye yakın iki mimarın dekore ettiği villanın en can alıcı yeri banyo... Armatürler, musluklar ve su giderleri altın kaplama...

Özel helikopter pisti

Belediye, Erdoğan'ın evinin yanına bir helikopter iniş alanı (heliport) inşa etti. Başbakan villasının önünden helikoptere binip mitinge gidebiliyor..

İŞTE SÖZCÜ'NÜN BAŞBAKANI KIZDIRACAK O MANŞETİ

1zz4c4k.jpg

KAYNAK

Söyleyecek birşey bulamıyorum.

Oh oh oh maşallah...
Yakışır padişahımıza...
Kendisi zaten padişah olmak istiyor bu referandumda...

Ama hesabı sorulacak Çakma Padişahların...

Şu Kemal Bey'in havuzlu villası var diye kooparif hisselerini bize gösteren ve ahkam kesen Recep Bey taraftarlarını görelim...

Gün olur devran döner Recep Bey, bekle bunlarında hesabı elbet sorulur...

onun degildir arkadasLar kesin bir cobanindir bu villa

Allah daha çok versin koskoca Türkiyenin Başbakanı az bile kıçı kırık bir gündüzkonduda oturacak değil ya.
Helal-ı hoş olsun.Allah olmayanada versin.Kıskanmaya çemezliğe lüzüm yok...

Allah daha çok versin koskoca Türkiyenin Başbakanı az bile kıçı kırık bir gündüzkonduda oturacak değil ya.
Helal-ı hoş olsun.Allah olmayanada versin.Kıskanmaya çemezliğe lüzüm yok...

Kimiside senin gibi işte. Kraldan çok kralcı...

Kimi maden ocaklarında toprak altında kalır, kimide böyle vilların altında.. Kader......

Bize ne yaa kim nerede oturuyorsa otursun,
her seçim dönemi aynı manzaralarla karşılaşıyoruz.
Cumhuriyetimiz de, rahmetli Bülent Ecevit hariç o makama gelip, hayat standartları yükselmeyen bir yönetici varmıdır. " YOK "

altın musluktan abdest alınırsa daha çok sevap yazılıyor galiba

Kimiside senin gibi işte. Kraldan çok kralcı...

Kimi maden ocaklarında toprak altında kalır, kimide böyle vilların altında.. Kader......

Bu azyıyı yazmamızda kader kader bugün var yarın olmayan birşey değil.Cennet cehennem sonsuza kadar kaderdir.
Ne alaksı var anlamadım ama kader kadar güzel birşey yoktur heralde.
Neyse.Ben hükümeti seven adamım sürünsün isteyenlerden değilim.
Evde oturup hergün iftira ve gıybete ortak olmak aman vatanımız gidiyor aman toprağımız gidiyor vah Tayyip böyle vah Tayyip şöyle içinizden çok azı çıkıpta Allah ne demiş diyeniniz var.Ya gerisi?
Elbette kral gibi hatta imparator gibi yaşasın isterim benim gibi mi olsun?
Ben cehenneme gidicem diye herkes benimle gelecek diye bir kural yok.
Ben iserimki Hz.Muhammed(sav) gibi zengin olsun Hz.Süleyman(as) gibi sarayı hayvanları olsun zengin üstüne zingin olsun.Çünkü müslüman demek kalite demek zenginlik demek.
Yırtık pırtık ezik müslümanlık münafıklara yaraşr birşedir.
Pehhh buda villa mı?Hz.Zülkernayn(as) gelse hangi fakir bu evde oturuyor derdi heralde...

gözcü gibi bir medya organı nasıl olurda içeri kadar girer foto çerker acep kimsenin yapamadığı nasıl başarmış....ilginç

başbakan saf heraldeki kozlarını paylaşıyor olsun..yada düzmece

akıl akıl gelde takıl

Türkiyede ne zamandan beri insanlar kendine ait villası için kira parası ödüyor ??

Bu da yeni sistem işte. Erdoğan öyle yapıyor. Tapusu 2 oğlunun üstüne olan bir evde kira vererek oturuyor. Ne garip değil mi ?

Bize ne yaa kim nerede oturuyorsa otursun,
her seçim dönemi aynı manzaralarla karşılaşıyoruz.
Cumhuriyetimiz de, rahmetli Bülent Ecevit hariç o makama gelip, hayat standartları yükselmeyen bir yönetici varmıdır. " YOK "

Ahmet Necdet Sezer'i de unutmamak gerek.

gözcü gibi bir medya organı nasıl olurda içeri kadar girer foto çerker acep kimsenin yapamadığı nasıl başarmış....ilginç

başbakan saf heraldeki kozlarını paylaşıyor olsun..yada düzmece

akıl akıl gelde takıl

O eve , pardon villaya değil Sözcü , ne Zaman ne de Taraf'tan gazeteciler girebilir. Yine de bu ev kesinlikle Erdoğan'ın evi denmese bile Kısıklı Saklıbahçe'de bunun gibi birçok villa var. Hadi bu villa oradaki villaların en lüksü diyelim. Sonuç olarak Erdoğan'ın oturduğu villa da en az bu villa kadar ihtişamlı olmuyor mu ? Yine geldik aynı noktaya bak.

Salebenin ne olduğunu bilmiyorum ama imanı kuvvetlendirmek için birşey bilmiyorsan yazık...

ben de sana yazık demeden önce sadece salebe'nin asr-ı saadette yaşamış biri olduğunu söyliyeyim, gerisini de sen araştır; ve Allah (c.c) nün dağıttığı rızkı bi iman alameti olarak da sayma; "yazık" diyeceğine de - ben bu işlerden anlamam sadece iktidar yalakalığı yapıyorum- de ki biz de muhatap alıp zaman harcamayalımm...

ayıp yaa. neden bağcılarda oturmuyor canım? :)) arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim adam T.C. başbakanı.. ben başbakanımı böyle bir evde görmek isterim şahsen..

Geri